Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saintorsinner27

Marketing

"How I wish, how I wish you were here, We are just two lost souls swiming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground and what have we found, same old fears, wish you were here!"

Evo doso je i taj dan kad cu opet post napisat! i da ne zaboravim, Sretan Bozic i Nova godina
Evo sve se sad slaze na neki nacin, al ono sad ce skola i ocjene i sva ta sranja, pa onda ko zna kaj bude.
Na neki nacin jedva cekam skolu da se mogu svaki dan sa Josipom vidit, (zato kaj je ona u kazni pa nesmije van pa se vidimo svake prijestupne i to me jebe al ajde) al mi se neda opet cubit po cijele dane tam al kaj se mora tesko je.
Sad mi se u zadnje vrijeme od kad josipa nemre van ni neda ic van zato kaj znam sve kaj se bude dogadjalo i rijetko se dogodi nekaj novo i zanimljivo tak da mi se fakat neda.
Za novu mi je bilo prejebeno i neda mi se pisat kaj je sve bilo.
Evo sad sam kod deve bio od cetvrtka pa smo nekaj svirali, kemijali i nis ne napravili al ajde bar nisam bio doma po cijele dane na kompu. Tam je bilo kak tak, ono zajebavali smo se isli van i opet sam se uvjerio da je cazma ispricavam se cazmancima al cazma je fakat rupcaga i pol. nemas kam ic van ni nikaj pa smo bili kod deve doma cijelo vrijeme i tak.
Dobro ajd da ne duljim makar vec jesam, pozdrav
Velika pusa mojoj jedinoj ljubavi, nadam se da znas kolko te puno volim, a ak ne onda: volim te jako jako jako jako jako puno. valjda sad znas.
ajd srečno

Post je objavljen 05.01.2008. u 19:21 sati.