Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noboyfriendnoproblems

Marketing

Ovako chemo sada...!!!!

Odlucila sam s obzirom da je pocetak 2008. godine, ja cu napraviti i pocetak u svom zivotu!!!! Nema vise zivciranja, opterecivanja glupostima...
Puno manje stresa, od danas nema te osobe kojoj cu ja dopustiti da mi pomuti moje planove i ciljeve!!!! Odlucila sam da ce mi 2008. biti najbolja godina do sada... U horoskopu mi pise da imam mali krizu, ali ja sam Lavica, i borit cu se...i kao iz svake krize izaci sa pobijedom i uzdignutom glavom!!!
Jer tko ste svi vi da mene unistavate??? Puno hvala svim mojim prijateljima, koji su bili uz mene, a to su: Sisy (njoj posebno i veliko hvala), Seka, Nicol, Sanja, Kowa, Ida, Karla... Hvala Vam!!!!
A posebno mi je stalo do 3 prijateljstva i to sa Sisy, Sekom i Nicol!!!!!
Njih trenutno smatram jedinim pravim prijateljima... Zao mi je sto za sve vas nemogu reci isto, ali u neke se stvari jos moram uvijeriti!!!!
S obzirom da se sve mijenja, promijenit cu blog!!!! Napravit cu bolji, vedriji blog, bez crnih misli... Ova ce godina definitivno biti moja godina, i kao i uvijek sto zelim to i dobijem!!!!! I tako ce biti...od sada necu nikome dati da mi stane na put!!!!! Znaci ovaj blog od sada vise ne radim... Napravit cu novi, ali ovaj cu ostaviti jos malo, a novu adresu ce dobit... Vidjet chemo tko!!!!
Pozzzzz


Post je objavljen 05.01.2008. u 16:33 sati.