Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Posegni za zvijezdama !

Image Hosted by ImageShack.us

Dragi prijatelji i dragi članovi Molitvenih vijenca!

Nadam se da ste radosno i u miru proslavili božićne i novogodišnje blagdane. Nismo se dopisivali, ali smo cijelo vrijeme bili povezani molitvom. Bilo je prekrasnih molitvenih susreta. U mnogim župama održavala su se cijelonoćna klanjanja na prijelazu u novu godinu, u samostanima žarke molitve i duhovne obnove, zatim doček nove godine u Genevi, u Međugorju... sve prožeto velikim zahvaljivanjem za dobročinstva Božja u prošloj godini ali i molitvom punom pouzdanja, za bolju sutrašnjicu. Ako dobijem kakve izvještaje i slike, rado ću ih ovdje objaviti .

Kakva će biti ova godine što je pred nama, to zna samo Bog. Ali puno toga ovisi i o nama. Mi nismo puki objekti, nego svoju sudbinu u velikoj mjeri sami određujemo. Da li ćemo se zadovoljiti sa prosječnim životom i rezignirano promatrati što se oko nas događa ili ćemo napraviti hrabri iskorak i preuzeti svoju odgovornost i, te puni pouzdanja odlučno krenuti u svoju obećanu zemlju? Odluka je na nama!

Rekao je jednom prilikom ovdje već spominjani pater Drago Hartly: - Nemojmo od Boga tražiti sitnice, šteta vremena - tražimo najbolje stvari!
Mi jesmo i slabi i grješni i siromašni u svakom pogledu, ali imamo najbogatijeg Oca, koji nas beskrajno ljubi i spreman nam je dati najbolje darove.

Još uvijek nije kasno da napravimo plan i postavimo si ciljeve, koje želimo postići u ovoj godinu u svom osobnom životu i u našem radu za bližnje. Budimo odvažni ! Posegnimo za zvijezdama! Tražimo najbolje i najviše! Prestanimo misliti da su najbolji darovi rezervirani za nekog drugog. Bog je puno puta objavio da smo mu svi dragocjeni: - Ruku sam svoju na tebe stavio, ...imenom sam te pozvao, dragocjen si u mojim očima i ja te ljubim.. . Budi svet, kao što sam Ja svet! - to su Njegove riječi.

Image Hosted by ImageShack.usU tim mislima želim vam svima blagoslovljenu novu godinu. Nek i nas i sve naše obitelji Betlehemska zvijezda vodi i dovede do najsjajnije Zvijezde - do našeg Isusa, velikog Boga!

Post je objavljen 05.01.2008. u 23:11 sati.