Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Ta nijesam imao prigovora

I tako mali Crnogorac po prvi put progovori nakon 6 godina za vrijeme obiteljskog ručka:
"juha je bljutava, dodaj malo soli"
majka vrisne: "sine pa ti govoriš! a što dosad nisi govorio?"
"ta nijesam imao prigovora".

Tako ni ja nisam imao prigovora već dugo vremena. Ovim putem pozdravljam sve one koji su uporno i uzaludno posječivali ovu stranicu u potrazi za mojim prigovorima i želim im sretnu i uspješnu novu 2008. godinu.

Zahvaljujem svima koji su mi zaželjeli sve naj u prošloj 2007. godini koja je bila sve samo ne dosadna.

Rado se sjetim šetnjice po Bjelolasici koja se pretvorila u treking od svojih 6 sati. Svi vi koji u 2008. želite krenuti na planinarenje želim vam sve najbolje i obvezno učinite slijedeće:
- kupite kartu
- proučite i planirajte put
- ponesite vodu i hranu
- djecu ostavite kod kuće.

Image Hosted by ImageShack.us


Naravno ni vožnja biciklom preko Učke do Kotli u Istri nije za zaboraviti. Uspon na Malu Učku bio je jeben, a tu se karavana rasula. Spust nakon Male Učke sjeo je ko "šamar budali" ali problemi su nastali već na prvom raskršću. Prednost koju sam stekao nisam želio izgubiti pa sam na prvom raskršću kada se otvorio prekrasan vidik na Istru krenuo lijevo, niz brdo, a dobro znamo da ni Tomphson ne ide lijevo jer se zvijeri pazi.
Neugodno je kad shvatiš nakon pola sata da ideš u suprotnom smjeru, prema južnoj a ne prema sjevernoj Istri. Plomin je bio sve bliže i nade da će put okrenuti prema Lupoglavu su lagano umirale.
Napokon vožnja po grebenu je porerasla u spust prema cilju. Putem je trebalo pokrpati dvije rupe na gumi, pitati seljaka gdje si, ožicati vode, mobitel i pozvati prijevoz u pomoć.

U to vrijeme mi je na pameti bia miso na sramotu pred onima koji u kotlima mažnjavaju teletinu pod pekom od koje neće ostati ništa dok ja stignem tamo.

Svjet svima onim koji kreću u ovakve avanture:
- ne utrkuj se ako neznaš put,
- ponesi kartu
- ponesi vode
- ponesi mobitel
- bolje da ti čekaš teletinu da iziđe ispod peke nego da ona čeka dok ti iziđeš iz šume.

Image Hosted by ImageShack.us


Svima sve najbolje u novoj 2008.

Post je objavljen 05.01.2008. u 12:15 sati.