Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavek1

Marketing

Halo ljudi kao što vidite živ sam,...nekako sam jako teško prešao iz stare u novu.nono
Valjda je to kriza srednjih godina ili....yesyes
Malo me i bolest okrznula...temperatura me šiknula....burninmad :burninmad :ali nedam se ja,a kako vidim novosti,idemo dalje!!!
Na vatrogasnoj liniji novost je,da je izašla nova generacija vatrogasne mladeži koja je u nedjelju 30.12.2007. položila ispit za zvanje -pripadnik vatrogasne mladeži. Kao predsjednik savjeta mladeži DVD-a,jako sam ponosan na njih,i vjerujem da će iz te generacije izaći pravi vatrogasci!
U vatrogasnom domu je bila održana posljednja sjednica općinskog vijeća i poglavarstva,nakon koje smo mi vatrogasci počastili općinske oce sa skromnim domjenkom na kojem su ujedno bili prisutni i svi predstavnici udruga koje djeluju na podrućju općine Tuhelj,te predstavnici poduzeća koje usko surađuju sa općinom.
Naš predsjednik gsp. Lunko Dubravko održao je domaćinski pozdravni govor kojim je želio skrenuti pozornost svih prisutnih na buduće planove DVD-a,a ujedno se i zahvalio na dosadašnjoj suradnji općine i okolnih poduzeća,od kojih moramo ponovno posebno izdvojiti TERME TUHELJ d.d. koje je 2003. godine doniralo 135.000 kuna za jedan dio nabave navalnog vozila VW LT 46.
Nakon sjednice tuheljski župnik blagoslovio je vatrogasni dom.

U novoj sam startao....ono...turbo sa poslom ,ali...bit će boljethumbupthumbup

...lijep pozdrav ...mahmahmah





Post je objavljen 05.01.2008. u 11:05 sati.