Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/falltopieces

Marketing

DO YOU BELIVE IN LOVE? DO YOU BELIVE IN DESTINY?

Evo nisam od nove pisala. Mislim normalno kada ne mogu do kompjutera od brata, a i nisam znala o čemu bi pisala... Mislim nije da sada znam ali potrudit ću se da nešto napišem makar bila glupost.
Moram do nekih blogova komentare ostaviti jer ni za to nis imala vrimena...

Ne znam zašto mi se polagano opet isto događa, a neki dan sam odlučila da neću više biti takva.
Polagano me opet pucaju filmovi da je nešto onako kako nije.
Prije par dana sam bila u čudnoj volji, i nisam imala volje ni s kim pričati nego sam samo razmišljala, čak i plakala.
Mislila sam da je to samo PMS ali izgleda da nije samo to. Šetala sam se i razmišljala o svojim postupcima, greškama i glupostima koje sam radila, a nije bilo potrebno. Svatila sam da sam tila samo malo pažnje a toga sam imala ali kao da mi je bilo malo, zapravo nisam ni shvaćala tko mi je sve daje i koliko.
Nekim osobama ja nisam davala dovoljno ali to sam uvijek znala samo što bi si umislila da im nije stalo i takve gluposti, a to nije istina... Značim im možda puno, puno više iako ja zamalo kao i obično ne zabrljam sve.
Nisam znala da je život tako čudan i da ću imati nekog koga sam cijeli život htjela, možda čak i voljela ali ne želim pretjerivati.
Nitko nije znao za to sada sam rekla nekim osobama i nije mi žao. Jučer sam vidila da sam se uspjela kontrolirati da više ne mislim o glupostima, da me ne pucaju ti filmovi iako sam neke stvari malo krivo shvatila ali valjda je to bio utjecaj alkohola. Ako uspijem i dalje biti takva ili bar upola i to će biti napredak za mene i neke osobe će razumjeti što sam htjela sa ovim reći mada nisam napisala sve što mislim ali i ovo je dovoljno...






TRUE LOVE MAY COME...
ONLY ONCE IN THOUSAND LIFETIMES...


Post je objavljen 05.01.2008. u 10:45 sati.