Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tianglang

Marketing

isus krist je patio od halucinacija zbog tumora na mozgu.

da. kao sto naslov kaze, ateist sam. ne potpuni ateist, jer je to cisti kretenizam, ali ne vjerujem u boga/ove.

odlucila sam napisati post koj je napose medjusobno nepovezan, jer se osjecam kao prljava carapa od 80% viskoze i 20% elastina. ja sam jedna vrlo rastezljiva carapa. no idemo redom.

sutra odlazim u francusku. tamo ce biti mnogo snijega, i uostalom, zatvoren planinski prolaz zbog mecave, tako da necemo stici na odrediste u vremenu u kojem imamo rezerviran hotel.

ovo je zapravo prva godina u kojoj se ne veselim skijanju. imam los predosjecaj.

a i vidjet cu koliko su moji roditelji izrabljivi jer ne zelim prestat sa svojim alkoholicarskim navikama. znam da sam poremecena, ali alkohol me cini sretnom. volim one crne periode kada nemam sjecanja, iako ih je u zadnje vrijeme sve teze postici.

mozda je vrijeme da poglavlja kretenizma pocnem oznacavati razlicitim bojama da vam olaksam citanje.

nova godina je prosla mirno. nas par (oko 20) se skupilo u mom skromnom kucerku. vjerojatno je bilo super, sto bi mogla potvrditi da sam prisustvovala ikojem od kul dogadjaja koji su se dogodili nakon ponoci.

do tada, jako me zabavilo gledati punoljetne djecake kako piju mjesavinu smiksanu od svega, sirovog mesa pa do kiselog povrca.
kasnije su se sigurno pitali zasto im se povraca.

cula sam iz pouzdanih izvora da je hrpetina adolescenata igrala nikad jesam ili uvjek nisam (:Đ), no kako god se zvalo, isproljevali su mi tepih crnim vinom.
to se neda oprati ŠUPCI tako da ce tepih morat na kemijsko. uginite.

poruka vojaerima: kucajte. to je dio opce kulture.
iako je kucanje zapravo obicaj iz engleske, gdje su se sva vrata otvarala prema van, pa si morao kucati kada izlazis da ne bi bilo razbijenih noseva.

ispravak. kucajte prije nego sto udjete. ne odgovaram za slijepilo onih koji se ne pridrzavaju pravila.

pimpek. hihi


neznam tko je mom psu davao da jede smokice, ali pronaci cu te i zadaviti vlastorucno. i osobi koja je smatrala da je kwl dati mom hrcku kruh s majonezom. majoneza je smrtonosna i za ljude, a kamoli za tako mala i krhka stvorenja.

i za kraj, sto predpostavljam da je kraj (ocekujte edite jer sam zla danas), mom savrsenom hrckicu: ja tebe volim vise :*

EDIT: soba mog brata smrdi po pegazu.

EDIT EDIT: mojoj mami ide na zivce zvuk tipkovnice pa sam odlucila natipkati jos i ovo. :)

Post je objavljen 04.01.2008. u 21:57 sati.