Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kahvalibabatuzibaba

Marketing

Danas samo hvalimo

Na radio-Rijeci je nekad postojala emislija koja se zvala slično kao ovaj blog, bila je dosta slušana. Mislim da takvo nešto treba svakom gradu.
Ja sam ovo zamislila tako da ovdje možemo iznijeti svoja mišljenja o svemu, dakle pohvaliti bilo šta i bilo koga, a i pokuditi, s tim da neću dozvoljavati vrijeđanje. Odmah brišem komentare!
Vi iznesite svoje pohvale-pokude u komentarima a ja ću ih prebaciti u post. Nisam htjela ići na opciju slanja mailom, želim da sve bude, kako kažu naši političari "transparentno"sretan.

Evo, za prvi put ja bih počela sa pohvalama....
Najprije ću pohvaliti jednu službenicu, gospođu koja radi u MUP-u na izdavanju putovnica. Ne znam joj ime, nije niti važno, svi smo tamo bili bar jednom znamo ju. Gospođa je izuzetno ljubazna, spremna pomoći (a bez ikakve "veze" i poznanstva) osobi koju vidi prvi put u životu. Čak joj nije teško objasniti čovjeku šta mu treba i kamo mora ići! Za razliku od onih o kojima za prvi put nećemo.....

Druga osoba ili tvrtka koju bih pohvalila je naše "Zelenilo" i njezin direktor. A hvalim ih jer su gradska groblja konačno uredili!!! Na svim se grobljima vidi da je konačno nešto uloženo i uređeno.

Jedino ne znam u koju kategoriju da ovo stavim...nut.

Post je objavljen 04.01.2008. u 20:07 sati.