Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purgerice4ever

Marketing

Tulum za 5

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Znam da svi željno išćekujete (moš mislit) moje izvješće s dočeka nove….
Bilo je fenomenalno!!!!!! Matea i ja smo došle kod Spajića oko pola 10, zatim smo pol sata sam sjedile al onda se počelo plesat pa je postalo zanimljivije….Dečki su bili zanimljivi=) malo bez majci, malo na koljenima(malo oboje) u svim slučajevima pod utjecajem alkohola=)
Neki su se tjekom večeri(noći) otrijeznili (barem tak tvrde) a neki nisu=)….Pića je bilo Hmmm….Dovoljno (za nas koji se nismo napili ko svinje)…Interijer mogu opisati kao odgovarajuči za tulum jer su bila 2 wc-a sto ce se pokazati ključnim za daljnji razvoj događanja …Mjuza je bila jedna od sastavnica tuluma koje su odlučile o mojoj ocjeni…. Savršen odabir CAJKIIIII, osim jednog vremenskog perioda (koji čemo pokušat zanemarit i što prije zaboravit) kad se puštao tehno=/(fak, bas ima partibrejkera)
Hrana-ja nisam niš jela za ostatak ekipe neznam=)))))….Trenutak nove dočekan je vrhunski,odbrojavanje, bas kako i priliči ovakvoj vrsti tuluma. vatromet je bio lijep no ne presudan za moju ocjenu…Dečki su se ponašali pristojno-nije bilo petardi pod nogama bar ne mojim=)))Većina vas se već sigurno zapitala hoću li spomenut barenje (naravno da hoću)….Dakle…cura za koju sam vjerovala da je pijana je doslovce plazila po svakom muškom stvoru koji je prošao pokraj nje (isto se može reći i za dečka ali taj dio čemo preskočit jer se spomminje moja malenkost=)) Barila je i Lana nekog (ili nešto-nisam ziher) tu noć….hehe….Nesmijem zaboravit spomenut dva tipa za koje se nismo uspjele usuglasit jesu bili pederi il ne=) (ugl. Cure ih nisu zanimale)…..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Moja ocjena za ovaj novogotišnji tulum je 5.0 zbog svih činjenica koje sam već navela! Bila sam u velikoj dvojbi za nižu ocjeni zbog KATASTROFALNO skliskih štengi i manjka JEGERA….Ali sam odlučila svima nam dragom Spajkiju poklonit jednu motivirajuču ocjenu kako bi nam i slijedeče godine priredio jednako ODLIČAN doćek nove!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

By: K!KA=))))))



Evo moja draga Sekica me nagovorila da stavim njenu slikicu......

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Evo i nas dvije.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Žak aka LoverBoy i moja Seeka


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


PUSAAAAA=))))






Post je objavljen 04.01.2008. u 12:10 sati.