Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Voljeti i poštovati plus opet update:(

Image and video hosting by TinyPic

Prilikom stupanja u brak kaže se:"....voljeti i poštovati do kraja života....". Ne bih ja o "voljeti" ovaj put, ali "poštovati" je vrlo važan pojam, ako mene pitate.

Možemo li poštovati osobu koja se pred nama ponizila i za ljubav molila? Jer, ima ljudi koji ne prihvaćaju prekid, koji su u stanju napraviti sve da im se voljena osoba vrati. Kažu da ne mogu zamisliti život bez njene ljubavi.....i u stanju su napraviti sve, moliti, prijetiti, ponižavati se, sve dok voljena osoba ne popusti. I onda su sretni. Jesu li?

Ne znam što je to što ljude tjera da se ponižavaju. Zašto ne poštuju sami sebe? Zašto pristaju na mrvice ljubavi? Kakav je to život u kojem jedna strana uvijek plazi i nikad nije sigurna u partnerovu ljubav?

Ne, priča nije iz mog života! Ja ne bih mogla živjeti sa osobom koju ne poštujem. A još manje koja ne poštuje mene! I ne govorim ovdje o "oprosti, pogriješio(la) sam". To je sastavni dio života. Neophodan. Nego o bekonačnom "molim te". Mislim da postoji granica.


UPDATE

Nešto mi se dogodilo sa dizajnomcrycrycrycry Boje su poludile, naslovi su plavi (drečavi).... Nitko nije dirao orginalni dizajn.....buuuuu....ovo mi je ružno!!!! A Buntovnik upravo otišao van.... Dok to ne riješim, čitajte me sa sunčanim naočalama......

Post je objavljen 04.01.2008. u 10:12 sati.