Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzagreb4ever

Marketing

ČETVORICA DOBILA RASKID UGOVORA!!!!

Znam da nisam dugo pisao ali evoga.
Četvorica sa transfer liste su dobili raskid ugovora a to su:Bjelobradić,Buljan,Šoljić i Lajtman.Jedino mi je žao za Lajtmana a za ostale i nije,jerr je Lajtman dugo u klubu i znao je igrati jako dobro.Ali očekuje se raskid ugovora i s Dejanom Miškovićem.Zna se da Šoljić nastavlja karijeru u Lučkom dok Bjelobradić i Lajtman ciljaju na inozemne klubove.Buljan i Mišković moraju još vidjeti gdje će nakon što se oporave poslije ozljeda.
Što se tiče najzanimljiviih igrača u ovom prijelaznom roku,Lovreka i Nadarevića.prvog radnog dana u novoj godini u Kranjčevićevoj nije bilo službene pismene ponude ni za jednog od njih,pa treba pričekati još neke bolje ponude,za odlazak dvojce ponajboljih igrača Zagreba u inozemstvo.
Tako da je Zagreb u prijelaznom roku samo u rubrici odlazaka,dok je rubrika dolazaka prazna ako se ne broje 7-mero juniora,koji dolaze 7.sijećnja na prozivku treneru Blaževiću i krenuti na pripreme.
-Pregovaramo s nekoliko potencijalnih pojačanja,ali zasad nema konkretnog dogovora ni s jednim igračem.No,nema panike,prijelazni rok je tek počeo i stignemo povući prave poteze - naglasio je sportski direktor Zagreba igor Čalo.

Nove utakmice Zagreba započinju Dvoranskim prvenstvom koje počinje 8.siječnja i traje do 13.siječnja 2008.g.
Osvoji li Zagreb ponovo titulu kao dvije prošle godine bit će nagrađen s 100 000 dodatnih kn.
Do sljedeć slušanja,pozzzz,komajte ko i prošli post!!!!!

Post je objavljen 03.01.2008. u 17:03 sati.