Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/satyriconfuckedspecial

Marketing

10 ZAPOVJEDI O ANTONIU SATHANISTI

1.Ak sretneš antonija,moraš izgovrati SATAN MY MASTER!To te spašava!
2.Antonio mrzi roznu boju..preporučljivo je da ste u crnom i izgovarate Satan My Mater..ak je baš loše volje jedino možete proći s ozljedom leve trepavice na desnom oku..a ak nosite neku drugu boju(roznu ni slučajno)proći ćete a lakšim ozljedama(za Antonija je odrezana noga lakša ozljeda)A Ak imate roznu,onda dolazi DIVA SATANICA..I Antonio u kombinaciji..zato,ne šećite Budinom u roznome(za vaše dobro)
3.NI SLUČAJNO NEMOJTE OD 8 NAVEČER DO 8 UJUTRO BITI U BUDINSKOJ ŠUMI!!Onda je Antonio budan..znate da on uvijek ide samo kroz šumu..Ako ga spriječite u obredima..ni SATAN MY MASTER i crna boja vam ne pomaže..Forest is Antonios Throne!!!
4.Ne bulji u Antonijevu kuću!!jedan čovjek je buljio i pričrnili su mu se obredi(pitanje je dal mu se samo to pričinilo)ili je dobro vidio!od tada sotona vlada njime!!
5.Ne srdi Antonijevu baku!!ona je još u formi
6.DIVA SATANICA je uvijek zatvoren..ako se dogodi da ga vidiš na ulici,moli se da te stave u raj..to ti je jedino rješenje..i ak imaš svinje,isto ih čuvaj..
7.Po danu slobodno ideš Budinskom šumom..šanse da se Antonio pojavi su 1:1..i po danu ga možeš vidjeti,al ne boj se..po danu nije tak opasan pa možeš proći samo bez jedne noge..
8.Moguće je da te Antonio ubije i u snu!!Ko kaže ak ga sanjaš da se nebuš probudil u Antonijevom podrumu..
9.Ak igraš nogača na igralištu v budini i lopta ti odleti u Antonijevu kuću,NE DIRAJ JE!!!Sve kaj Antonio takne,je ukleto!Da ne govorim o čistačici koja je pobirala krvave maramice ispred Antonijeve kuće..i..danas Lucifer i Diva Satanica jedu njene kosti..
10.Zapamti!!!!!!!!!!!!ANTONIO SATHANISTA RULES!!


Za svaki slučaj..još jedno upozorenje..okreni se jer šanse da je Antonio iza tebe su 50:50burninmadnaughty



Post je objavljen 03.01.2008. u 15:57 sati.