Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolludjakinje

Marketing

IZOLA I NOVA GODINA

Ovako ljudeki, evo nam/vam novog posta.
Ovo pišu Leica i Ssuny.............
U Izoli smo bili od 28.12-30.12 s odbojkaškim klubom(wave).............partydeadzubo
Ma bilo je zakon......
Gubili smo 100 km/h......Skoro sve(osim jedne) smo igrale protiv Srbije...no
Prije i poslije utakmice se moramo pozdravit, a oni svi : "Srećno!"headbang
A mi svi popiz****.Igrali smo OK (Petra Ž. ne ljuti sewink). Za svaki obrok(doručak, ručak i večera njami)smo imali švedski stol....Ne može bolje... Ali najbolje je bilo u bazenu... Toliko smo špricale ljude da su počeli odlazit belj.... To su nam rekli treneri drugih ekipa na doručku...Kosa nam još uvijek smrdi (miriše) po kloru... Lijepa, ali bolna uspomena...Bili smo u hotelu Salinera sa 4 Zvjezdice (****). Bile smo i u diskaču. Bilo je ful zabavno... Prve došle, a zadnje otišle... Isplesale se do bola... I maloparty , ali "samo malo"... Kad smo trebale ić spavat... Uh... Nikako da zaspimo... Prvu noć, ajde nekako smo i uspjele, ali drugu... Nikako... Bile smo u sobi od i s Petrom Ž. i Annamariom, a pridružila nam se i Samantha koja je samo gledala... Pričale se, smišljale itd (nije za javnost)zaliven...Svako jutro nas je budila soba 252 (Andrea B, Nikolina B. i Patri)da ne zaspimo... Lako moguće, hvala na pomoći... Naime samo utipkaš 3 i broj sobe... Uz to saznanje (zvučimo kao neki pisci) nikad mira... Na travici ispred hotela smo igrale odbojku u krug s trenerom... I na putu do te travice vode jedne stepenice, DUGAČKE stepenice... I te stepenice će Ssuny još dugo pamtiti... Zaledile su se... I Ssuny krene.... I odleti kao na toboganu...bangbangbang... Jedva čekamo da opet idemo...
Srećno!

Pozzz (idemo po redu kako smo bile u sobama): Andrei B. (wave), Nikolini B. (wave), Patriciji (wave), Samanthi (wave), Andrei Š. (wave), Petri Ž. (wave), Annamariji (wave), Manueli (wave), Petri U. (wave), Sari (wave), Nikolini U. (wave) i dakako trenerima wave i još jednom svima skupa jedan veliki wave.


Nova godina
Eeeeeeeeeeee sad... U 18,30 sati 31. prosinca Leica i Ssuny su došle do Niky jer je kod nje bio party pa smo sve skupa uređivale konobu... Ispalo je super... Onda je došla Ines, pa su Leica i Ines išle po društvo kod Nerota... Svi su došli osim Timmmya... Čekamo ga kao p****** yes... Odnosno smrzavamo se kao p*****.... Do Nove godine smo plesali, igrali semafora (tu, nadam se, ne moramo objašnjavatinono), bocu istine i izazova (ni to istonono)...
I došla Nova godina... Edi donio 2 ogromna vatrometa... Kad to počne rokavat... Ko onaj iz New Yorka (samo malo manji)... Ostali smo do 2h... Bilo je zakon, strava, super, odlično, guba, zabavno, zanimljivo, smješno, coolcool, ludo, nezaboravno, gušt, živahano, vrckasto, veselo, radosno, burno, fino, škakljivo... I onda smo se još smrzavali čekajući pozaspale starce da dođu po nas... Više o partyu možete saznati ovdje, ovdje.

Pozzz: Niky (wave), Ivani (wave), Ines (wave), Martini (wave), Ani (wave), Patriciji(wave), Filetu (wave), Luki (wave), Ediju (wave) i Timmmyu (wave).

Pozzz do slijedećeg posta...
Vaše: LEICA i SsUNYmahmahmah



Post je objavljen 03.01.2008. u 15:34 sati.