Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noboyfriendnoproblems

Marketing

EVO DETALJA SNOVE GODINE...!!!!

Sada cu vam ispricati sta je bilo na Novoj godini, tak da mi nitko vise nema za sta srat i rec da sam zabrijala!!!!
Ovako bila sam u Trnju, sa Monikom i Karlom, kod Alena, Monikinog bivseg!!!! Ja tamo nisam nikoga znala, ali brzo sam se skompala... Kada je otkucala ponoc, cestitala sam svima Novu godinu, dosla do Marka i zbarila se s njim... Krenula sam dalje da i ostalima cestitam, i tada sam se zbarila sa Leonom... On me primio za ruku, i odveo u sobu... Zakljucao vrata, legli smo na krevet... U sobi je bio mrak!!! On me poceo skidati, odmah...
Meni se to nije svidjelo, jer nisam htijela da mi prvi put izgleda tako jadno i droljasto!!! Jednostavno nisam htijela prvi put imat sex od 5min... Dopustila sam mu da me skine, no od cizama nije islo dalje... Rekao mi je da i njih skinem... No kako sam ja to sve dozivjela jako odvratno, jednostavno nije mi se svidalo, rekla sam da ih nemogu skinut, jer bi trebala sve odvezivat... Naime, cizme su se samo trebale povuc s noge!!!! I naravno, nisam ih skinula, nismo se mogli pojebat i to je to!!!! I Nisam si nista zabrijala!!!! Jedino se sada osijecam jadno jer nisam mislila da ce mi prvi put biti tako jadan, kao da sam zadnje smece!!!! I Osijecam se grozno jer svi sada sve znate tocno u detalje... Ali boli me kurac!!!! Bitno je da sam vam ja dokazala da nisam nis zabrijala i da se nisam jebala!!!! I boli me kurac sta cete vi sada misliti o tome... Tako mi je svejedno!!!! Ionako leona vise necu vidjet, a ako ga i vidim kog boli kurac!!!
Samo sam razocarana, jer su mi Monika i Karla rekle kako su decki super i tak to...a nisu uopce!!! Izlaju se cim im se pruzi prilika, samo da svi saznaju kako oni u svojoj tabeli imaju jos jednu crticu!!! Katastrofa!!!!
Ugl. to je to!!!! Mislite sta hocete!!! Boli me kurac za sve...


Post je objavljen 03.01.2008. u 14:32 sati.