Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noboyfriendnoproblems

Marketing

Samopouzdanje...!!!!

Samopouzdanje je gadna stvar... Ja neznam sta da vam kazem o svom samopouzdanju....? Ima dana kada sam tako samouvjerena, i nitko i nista mi ga nemoze srusit... A onda dode moj los dan i neki kreten, i sve mi opet padne u vodu... Zasto svi o meni imaju misljenje kao o nekoj kurvi??drolji??
Ja nemam ni jedan argument da bih to mogla biti... To sto se ja tu i tamo s nekim barim??? Ma jebemu mater, kada vi decki izjebete i zbarite 10 cura u jednoj veceri, vi ste najvece face... A kada mi cure zbarimo dvojicu u jednoj veceri, odma smo kurve i drolje... Kako to meni digne tlak!!!!
Idioti mutavi, kako ja mogu biti kurva??? Na koju foru, ne jebem se okolo, nista... Tu i tamo zbarim nekog i bok!!! Koji kurac ocete??? Idite svi u picku materinu, idioti nedojebani... Smeca mala!!! Dat cu vam 0,50 lipa i odite si kupit zivot... Idioti mutavi??? Pogotovo vi iz kvarta... Jebete me u mozak od malih nogu... Na pocetku je bilo jako tesko, jer ste znali svaki moj korak..
Danas to nije vise tako!!!! Od kada sam u srednjoj sve manje znate o meni i zbog toga mi je jako drago!!!! Gle sada sam bijesna i da ste ovdje mogla bi vas potrgat sve!!! Vi neznate koliku kolicinu bijesa stvarate u meni!!!! Podnijeti vas nemogu... Svaki dan se sve vise uvijerim kako je ovaj kvart postao smece!!!! Svi samo gledate da nekog zajebete, da nekom upropastite zivot, da ga izbacite iz ekipe!!!! Fakat ste jadni svi do jednog!!! Nisam ni ja nista bolja od vas jer sam u vasem drustvu, a s kim si takav si... Zato se pokusavam udaljit od ovog kvarta koliko god mogu, jer nezelim biti poput vas!!!! Nezelim ljudima nanositi bol i patnju, jer ja najbolje znam kako je to!!!! I zato danas biram prijatelje jako oprezno!!!
Zajebes me jednom, drugi put nece ni postojati... Sada sam stvarno ozbiljna, jer ja vise nisam mala Stančinka koju su svi prdali i iskoristavali...
Sada "mala Stancinka" ima svoje ja i svoje poglede na zivot, koji se jos razvijaju, ali bolji su od vasih sigurno!!! Ovo sve se nije islo mozda 3 osobe... A koje??? Hm......... Znat ce one koje jesu.... Ja se sa svima vama mogu druziti, ici na kave, van.. Ali to nije prijateljstvo... Ne ono pravo!!! I vijerojatno nikada nece ni biti!!!! Nazalost... Pozzzz


Post je objavljen 03.01.2008. u 14:03 sati.