Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotbezveze

Marketing

nastavak nove priče... haha...

pa svidjela mi se ova "nova priča"... pa sam nastavio malo dalje pisati... ali malo... bilo je gotovo u 20 min pa zanemarite što je kratko... nije meni slično, zar ne???
eto da ne dužim, nastavit ću ovu priču i u slijedećim postovima...

Jutro je došlo, prebrzo. Prvi put da ga je tako iznenada zateklo. Zateklo ga je pomalo nespremnog. Probudio se, i trebalo mu je vremena da shvati gdje se nalazi. Ali shvatio je da nije u svojoj sobi. Bila je to njena soba. Nakon nekog vremena pitao se kako je i mogao zaboraviti gdje se to nalazi. Što li se to njemu događa? Pomisao na to da sve manje misli o važnijim stvarima, a da se zabrinjava nekim nevažnima, pojavila se u njegovu zabrinutu mozgu. Ali veće stvari su ga mučile. Kao prvo što ga je mučilo je bilo to zašto nije kao i svake noći otišao doma spavati? Kako to da se je sinoć ovdje zadržao? Pitanje je bilo i to kako sada poći kući, i kako to izvesti, a da mu majka ne sazna? Morao je brzo reagirati. Morao je nestati i pojaviti se u svojoj kući. Polako je ustao, i tiho kao nikada prije napustio sobu. Došavši u svoju sobu, prvi put je pogledao na sat. Bilo točno šest sati i četrdesetpet minuta. Izdahnuo je, i nadao se da majka još uvijek spava, nesvjesna njegova cijelonoćnog izbivanja. Na sreću upravo je majka polako ušla u njegovu sobu, polako, jer je mislila da on još uvijek spava.
-oo, pa ti si već ustao!!- pozdravi ga.
-ma, da jesam, ponovo nisam mogao spavati- i prvi put da se izlagao o svojom lošem spavanju, jer je prošle noći prvi put spavao odlično- ah, znaš kako je...
-joj, ne brini, mislim da će sve biti bolje, samo ako se smiriš prije spavanja, ti si uvijek tako nervozan. No, uglavnom, došla sam te pitati jel ideš sa mnom u posjet djedu, ja idem vidjeti kako je, znam da smo bili nedavno kod njega, ali zvao me je sinoć i rekao da bi volio da ga posjetimo.
-ali, ne znam, imao sam nešto drugo planu....
-i da ja znam da ti imaš uvijek nešto drugo u planu.- zaustavi ga- onda dobro. Mislila sam pričekati tebe, ali sada kad ti ne želiš poći sa mnom, bolje da krenem. Poduža je vožnja preda mnom. 'ajde, sine, čuvaj se. Pozdrav!
Kada je majka otišla, zaključao je kuću i vratio se k njoj u sobu. Ona je i dalje mirno spavala i nije znala za njegovu malu jutarnju avanturu. Bila je u carstvu snova.

haha, kratko je...toliko, poooz;)

Post je objavljen 03.01.2008. u 00:31 sati.