Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Anjino zdrastveno stanje



Ušli smo dakle u Novu 2008 godinu. Dozvolite da Vam još jednom zaželimo svako dobro, a Vama također Velika hvala na dobrim željama što ste nam za Božić i Novu 2008 godinu zaželjeli. Danas nećemo analizirati kakva nam je bila ona stara već ćemo samo reći da ova Nova bude sto put bolja.
Već Vam dugo nismo pisali kako je naš mali anđeo Anja. Nažalost ne možemo Vam reći da ima nekog napretka ali nema ni nekog značajnog pogoršanja.
Dakle, od kad je izašla drugi put iz bolnice kad je bila pred upalu pluća imunitet joj je i dalje dosta slab s obzirom na njezino opće zdravstveno stanje no kao što je i sam doktor rekao, tako će biti sve dok Anja ne bude malo starija i dok joj se ne ojača imunitet.
Zbog te situacije propala nam je i otkazana planirana rehabilitacija u Varaždinskim Toplicama. Također zbog njezinog slabog imuniteta, ovih dana je nismo jako puno izlagali izlasku iz kuče pošto je dosta bilo hladno a i puno vlage u zraku.
Što se tiče epileptičnih napada oni su i dalje dosta prisutni čak su i u posljednje vrijeme i jače izraženiji. Slijedom toga u posljednje vrijeme je Anja i dosta razdražljiva i teško zaspi, ali se duboko nadamo da je to opet jedna prolazna faza i da će se situacija kroz dogledno vrijeme ipak malo popraviti, jer kroz tjedan – dva ponovo joj kreće ful program (odlazak u vrtić, vježbe s defektologom, vježbe s fizijatrom, igraona u CRZ Sloboštini, privat vježbe).
No da ipak nije sve tako crno potvrđuje i podatak da smo ipak ove Božićno – Novogodišnje blagdane proveli zajedno u krugu svojih najmilijih u našem toplom domu.
Sa ovim ipak malo optimističnim tonovima i u nadi da će nam u Novoj 2008 godini ipak biti malo bolje nego u staroj završavamo ovaj prvi post u Novoj godini.
Svima veliki pozdrav mah i velika pusa kiss od neumornog tria!





Post je objavljen 03.01.2008. u 08:00 sati.