Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nemremsmislitime6665

Marketing

Prvi post u 2008..:)

EEE...what`s up!?yes hehe.. ovako imam par stvari za reći..kao prvo imam komentara manje neg ikad i zato sam jaaako ljuta!! Kao drugo, prije nego vam počnem prepričavati kako je prošao doček, samo bi htjela pitati ko mi je u prošlom postu u komentarima ostavio one glupe komentare. Mislim na "kingonju"..ili tako nešto..
E ovako. Ja ne kužim zašto bi se trebala opredjeliti ili za Maju ili za Bonića. Obadvoje su mi frendovi i želim im samo najbolje..ne razumijem..kaj su oni najveći neprijatelji pa da sad imaju svako svoje "pristaše"-hh?! I ja Bonića ne ocrnjujem nego mi je žao kaj je u stogodišnjem bedu a za tebe mislim da je bolje da se ne mješaš jer ja i Bonić sve to rasčistimo na msn-u..ok?! Sretan sad???
A ok, dosta o tome..uostalom nezanima me kaj drugi misle o svemu tome, ali samo nek čujem da mojoj Pčelici neko kaže da je nešto ispod njene razine..eee.. onda će imati posla samnom, a i sa Anchicom..hehheadbang
To kaj ste vi neki ljubomorni na Buluma..toliko o tome..nije vam on niš skrivio i zato ga ostavite na miru, i prestanite pričati bajke!!
E pa ovako..hehe..neznam od kud da počnem...rofl
U ponedjeljak, kad su mi otišli starci..neznam..mislim da je bilo oko osam, došla je kod mene Maja, a malo kasnije i Ana.kiss Prvo smo malo bile na msn-u, a ja sam im pokazivala povjest razgovora s određenim osobama. Onda smo malo još pričale i raspravljale o slučaju Maja-Bonić-Šimecki..nut Komplicirana tema..
Kad smo se rješili beda, pojele smo pizzu i prešle na film...gledale smo horor-Hostel..film neću komentirati..užasan je, gnjusan. Ono..neki umobolni ljudi dođu u Bratislavu (glavni grad Slovačke) i onda u tom hostelu plačaju da im neke kurvice dovezu ljude koje bi mučili i rezuckali. I najbolje je to kaj oni sve to prikažu..fujbelj Ok..negdje usred pola filma na vrata nam je pozvonio Kolarec i njegova banda, mrtvi pijani...mi smo se prepale pa je Ana poslala poruku Mateu. Ali su na svu sreću, vratili su se pucanju petarda u park. Fillm je završio oko pola dvanaest pa smo još pričale, zekale se i gledale ove pijance u parku, a oni su nas zvali i zezali nas. Par minuta prije ponoći dečki u parku su raspucali vatromet..bio je baš famozan..kak bi Maja rekla-sretan U ponoć smo sve slale poruke "Sretna Nova od Maje, Ane i Zube"..hh, kako bi manje potrošilethumbup Najs, ha?
Ali prava zabava je počela u Novoj Godini..bilo je preludo, najbolja Noć u godini..mislim da i u životu. Plesale smo, zezale se, a dečki su onda zapalili baklje u parku i hodali u krug. Fensi!!cool Onda smo oko pola dva smo sjele u trokut (hehe) i igrale bocu istine..ali smo shvatile da je glupo jer smo si sve mogli reći i bez da se boca vrti u sredini-hehe.yes dugoo dugooo smo pričale, ali baš dobro smo se istračale-nemojte misliti, hehe. Onda smo još malo plesale i pričale. Uglavnom ja vam nemogu prepričati jer vam se ne čini iz mojeg posta da nam je bilo toliko ludo, ali fakat smo se sve tri super provele, a nadam se da će nam tako super ostati i u ovoj godini. roflMa naravno da hoće..hehe starci su mi došli oko pola četiri pa je stari odvezao cure doma..
E da..Romići su danas otputovali u Bosnu, kod bake i vraćaju se za pet dana. A neee, kako ću ja sad... kako će Rina!?!? hhebangcryheadbang
Bit će mi glupo na msn-ubang hehe, neznam dal da se išta prek moba dop. Ma neznam, vidjet ću!!
A od vas se nadam da ćete mi komati više nago prošli post!! HHH
pozz svima i jedna velika pusa vama i jedna još veća u Bosnu-hhhhhhhhhhhhhhh!! Bye-Byekissmahmahkisswinksretan

Post je objavljen 02.01.2008. u 19:56 sati.