Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukometana

Marketing

Lackovic fan u novom izdanju


Eto..došlo je i to vrijeme..2008. godina, bogata velikim sportskim događajima, a posebno onim rukometnim (europsko prvenstvo, olimpijada u Pekingu (možda i kvalifikacije)). Uglavnom, pred našim rukometašima je brdo posla, a oni upravo odrađuju pripreme u Poreču odakle 15.1. kreću u Norvešku. Neki od vas se vjerojatno sjećaju ovog bloga, nije imao takav naziv prije(lackovicfan.blog.hr), ali smo ga mi pisale.Kako on više ne postoji, otvorile smo ovaj.
Svrha je naravno pisati o našim rukometašima i o svakoj utakmici koja ih čeka u Norveškoj. No, do toga je još dva tjedna, točnije za njih dva naporna tjedna priprema koje su do sad nažalost rezultirale ozljedama. Naše najbolje desno krilo, Mirza Džomba, zbog ozlijede stopala definitivno neće nastupati u Norveškoj, što je prvo veliko natjecanje na kojem ga nakon dugo godina igrački neće biti. I, ono što nas najviše zabrinjava jest ozljeda trbušnog zida Ivana Balića, mozga reprezentacije, bez kojeg pakleni stroj svakako nije isti. Još se ne zna dali će se oporaviti do početka natjecanja, hoće li možda propustiti samo prvi krug,pa će biti prijavljen za idući, ili ..možda neće uopće igrati. Ništa od toga još nije poznato, ali ako bude ovo zadnje, svakako će biti jako veliki udarac za sve, ali i velika motivacija ostatku reprezentacije.
No, naravno, nećemo se baviti lošim prognozama, pa tako najavljujemo još jedno izdanje Croatia-Slovenia Cupa, no ovoga puta bez Slovenije budući da s njom na Europskom prvenstvu igramo u skupini. Utakmice se igraju 05.1. u Puli protiv Švedske i 06.1. u Poreču protiv BiH-a. anchi i ja svakako nećemo to niti u ludilu propustiti (je tako anchi :P), pa tako već od subote možete očekivati detaljne izvještaje.
Još jedan podsjetnik za one koji nisu upućeni u predstojeće EP, igra se od 17.-27.1. u Norveškoj. Ždrijebom od 22. lipnja 2007. u Oslu su se odredile slijedeće četiri skupine:

U skupini "A" će igrati Hrvatska, Češka, Slovenija i Poljska. Susreti će se igrati u Stavangeru.
U skupini "B" će igrati Rusija, Crna Gora, Danska i domaćin Norveška.
U skupini "C" će igrati Španjolska, Njemačka, Mađarska i Bjelorusija.
U skupini "D" će igrati Island, Švedska, Francuska i Slovačka.
Skupina je obećavajuća, ukoliko ju prođemo križamo se sa skupinom B što je vrlo povoljno za mogući ulazak u polufinale.
Toliko za sada, što drugo reći nego, pratite rukometaše, budite uz male ekrane (ako ne možete osobno) i čitajte rukometanu!
Papa od Ivane!


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 02.01.2008. u 17:05 sati.