Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apathy72

Marketing

new year's mess

khm,mogla bih napisati knjigu, «kako sjebati amabaš sve u 3 koraka». Sigurno bi bio bestseller. Korak 1: 3-4 dana nemojte ništa pojesti
Korak 2: sad ste pripremili organizam tako da su vam dovoljne i najmanje količine alkohola za uspjeti u vašoj nakani
Korak 3:do sad ste napravili dovoljno,a korak 3 je samo posljedica ali je i najvažniji korak.samo se opustite i sve čete sjebat sami od sebe. Ako sve ide prema planu bit čete u stanju extemnog pijanstva/kome i do kraja večeri čete sigurno sve sjebat. Nemojte zaboraviti da vas svi vide i čuju u takvome stanju.po mogučnosti i nečiji roditelji.
To bi uglavnom bilo to.uspjeli ste sjebat amabaš sve,pokvariti si ono što bi trebala bit divna noć i slatka uspomena,razočarati sve oko sebe.vjerojatno se drugi dan nečete sječati večine al znat čete da ste uspjeli.čestitam!!

U to ime,izjavljuje da joj je dosta. Da je sik end tajrd pijanki i sve što nose i da se okreče novom životu.dosadilo joj je sve to što je prolazila konstantno i želi čišče uspomene u budučnosti.ova uživljenost joj pomaže, a nova godina označuje novi početak. Jer jedini dio svemira koji možemo promjeniti smo mi sami. Jest da je bila na rubu ovisnosti,psihičke, i da če joj bit teško gotovo kao razrezati si mali prst nožem za kruh..i ne kaže da neče bit muke i vrištanja ali bitno je dati sve od sebe. Za ljude koje voli i za samu sebe,mijenja se...

Praznici su baš zato super,imaš vremena za sebe...sutra putujem s antejom u samobor i zgb...tjedan dana...uživajte svi...I SVIMA SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2008.GODINI!!! B GOOD!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 01.01.2008. u 20:10 sati.