Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotjeok

Marketing

!0 KORAKO DO bEAUTY

10 koraka za glamurozan izgled
Tajna savršenog večernjeg looka je u biranju proizvoda koji su nijansu ili dvije tamniji od make upa koji koristiš tijekom dana. Na taj ćeš način biti sigurna da će odgovarati tvojoj prirodnoj boji kože i, naravno, bit ćeš itekako zadovoljna postignutim rezultatima


Latino ljepotica Eva Mendes zna kako istaknuti ono najljepše na sebi


1. Ako imaš dovoljno vremena, prvo očisti ostatke šminke s lica, zatim ga nahrani kremom i tek tada se baci na nanošenje novog make upa. No ako si u stisci s vremenom, onda ostavi stari sloj šminke i na njega nanesi tekući puder i korektor, ali u minimalnim količinama.


Keira Knightley izgleda kao iz bajke
2. Kada je u pitanju večernji glamur, naglasak je uvijek na - očima. Zato ih naglasi olovkom u tamnoj nijansi. Olovku nanesi na trećinu gornjeg kapka, odmah uz korijen trepavica, i to od vanjskog kuta prema unutarnjem.

Za efektniji look uvijek se možeš odlučiti za smokey eyes, a za to će ti biti potrebno tamnosivo ili crno sjenilo koje ćeš pažljivo nanijeti na gornji kapak sve do njegova pregiba, ali i na donji kapak odmah uz rub trepavica.

Budući da se radi o najluđoj noći u godini, dopušteno je, dapače i poželjno, i malo luckastih šljokica. Odaberi zlatne ili srebrne pudere i sjenila koja ćeš u tankom sloju nanijeti na kapak i tako svom looku podariti željeno blještavilo.




Ukoliko želiš malo dramatičniji izgled očiju, umjesto zlatnih nijansi, ako si dovoljno hrabra, možeš se odlučiti i za zelene, brončane ili tamnocrvene nijanse.







I glitter je u najluđoj noći itekako poželjan. Zato potraži sjajne pudere i shimmere u kremi ili gelu koji će ti dati malo suptilniji blagdanski look. Na kapke obavezno nanesi sjenilo sa shimmerom, i to preko cijelih kapaka, sve do donjeg ruba obrva. Zatim stavi malo zlatnog sjenila, a look zaokruži crnom maskarom.


Diane Kruger sa smokey eyes lookom i frizurom iz 1920-ih
3. Vanjske kutove očiju dodatno ćeš naglasiti debljim slojem maskare. A ako imaš tanke obrve, istakni ih sjenilom za obrve.

4. Da bi definirala obraze, odaberi rumenilo u malo tamnijoj nijansi i nanesi ga na jagodice sve do korijena kose te višak lagano ukloni prstima.

5. Za savršene usnice odaberi ruž koji je nekoliko nijansi tamniji ili svjetliji od onog koji svakodnevno upotrebljavaš. Samo vodi računa o tome da ta nijansa odgovara tvojoj prirodnoj boji kože, ali i odjeći. Glamuroznost ćeš postići sjajilom koje ćeš nanijeti kao završni gornji sloj.


Hilary Swank sjajno izgleda s efektnim detaljem u kosi
6. Zdrav sjaj na licu postići ćeš bronzerom, a nanesi ga velikom četkom preko najistaknutijih dijelova lica (čelo, brada, obrazi).

7. Za malo instantnog večernjeg glamura bit će ti dovoljno malo highlightera na otkrivenim ramenima i dekolteu.

8. Nekoliko kapi omiljenog parfema popravit će ti raspoloženje, ali i podignuti energiju.

Nanesi ga na dekolte, iza ušiju i ispod vrata i bit ćeš raspoložena za ludu zabavu.


Hayden Panettiere je šminkom postigla seksi i mladenački izgled
9. Kosa uvijek treba biti čista i njegovana, a ako nemaš vremena za pranje i feniranje, prva pomoć u obliku uvijača ili pegle za kosu uvijek je dobrodošla.

Za učvršćivanje će ti dobro doći i malo laka, a za ispeglani look ne zaboravi nanijeti malo sjajnog seruma na vrhove kose.

10. Kako se zabave uvijek održavaju u diskretno osvijetljenom prostoru, privuci pažnju blještavim nakitom, a na taj ćeš način i najobičnijoj majici koju imaš na sebi podariti dašak glamura. Efektne naušnice ili ogrlica ponekad su više nego dovoljni.



tportal.hr



Post je objavljen 02.01.2008. u 15:16 sati.