Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/losing-my-mind

Marketing

Škola je predobro što se čovjeku može dogodit

Škola je dosadna ali poučna.Svima je to ustvari gnjavaža, ali to nam je najljepše što se može dogodit i možemo se laganije zaposlit ako završimo osnovnu školu,srednju školu i fakultet,
Evo svako NPR: svako ima svoj životno ostvarenje ili se nada da će se ostvarit to.Ja hoću poslije osnovne škole idem u 15 gimnaziju Mioc,poslije gimnazije idem na prirodoslovni matematički fakultet Zagreb-na matematiku. Ja hoću da mi se to ostvari, neki hoće ići u srednju školu za primijenjenu umjetnost,smjer fotografija ili nešto što je umjetničko,od čeg se stvara kultura,onda idu na akademiju i sve im je fora!!!!
Evo na primjer moja sestra ona hoće ići u srednju školu za primjenjenu umjetnost Zagreb-smjer fotografija i onda ide na akademiju…Barem ja tak mislim. Jedva čekam da se to i mojoj sestri ostvari.E da,još jedna riječ koja god vas srednja škola primi budite sretni da idete il u gimnaziju ili u srednju školu.Idite na fakultet ako vam se da.Ajde pozzzzzzzzzzz i čujemo se do sljedećeg posta.!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 02.01.2008. u 14:30 sati.