Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koidepapa

Marketing

Happy New Year 2008

Evo i mene.


Dugoočekivana 2008-ma je stigla na i ušla u naše živote.
Neki su je dočekali na trgu,neki kod škole opijajući se a neki sa prijateljima doma,neki kao ja.

Nemogu se požalit da je bilo loše,ja sam tamo i ostal spavat ali društvo se razišlo oko pola pet.

Pošto mi mam nebi dala da idem na trg,već poznata rasprava dočekala sam Novu sa njom.
Bio je tamo i Marin,Filip,Ariana,Luka i Ja.
Od mlađih,a od starijih naši roditelji,neću ulazit u potankosti,picali smo petarde,zezali se.....ma sve 5......I tak....
Neću govorit šta su radili naši ali jedno je sigurno,ZA MENE NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO. Gadne stvari,samo ja znam za to od mlađih,da sam mogla birat nikad si nebi priuštila takav teret.


Život u prijašnjih par dana:


30. 12. 2007.

Ujtro sam ljenčarila bila na netu i tako....Popodne sam saznala da Marin dolazi navečer. Mislila sam da će svratit ali nije.Pola dana sam čmrljila u kući,čula se s Marinom dok je bio u Osjeku,navečer sam išla sa Selenom van,bile su tamo Maligecka i Michelle. Otišla sam doma oko sedam izvela pesa pa ponovo otišla van sa Malovićkom Anom i Pepy.

31. 12. 2007.

U jutro sam spavala do 11. Izašla sam šetat Bubija,s mamom i tatom do Getroa,onda su došli Vesna Marin i Filip,pasmo krenuli kod Darke.Tamo je sve krenulo OK. Kasnije je došla Ariana,tamo smo popucali pola petardi prije Nove 2008 zezali se jeli i tako ono kaj su rdili naši ostat će zagonetka osim za mene NAŽALOST. Ja sam baš morala ić gledat snimke sa kamere. Prespavala sam kod Darke mama i ja smo došle doma oko 12 popodne.


1. 1. 2008.

Došle smo doma oko 12 ja i mama,tata je radio ručak.
CIJELI DAN SMO LJENČARILI. Navečer je došao Marin sa svojom kompanijom jeli smo kolače slušali muziku,a pošto mi se bio internet strgao nismo mogli na internet. Eh da,Filip je i zaspao. Kasnije sam pričala 1 sat sa Malovićkom a Anuški su ispumpavali Želudac
:)
Vidim da sam svašta propustila.


2. 2. 2008.

Eto to je danas.
Digla sam se oko 10 i zvao me Čovijek iz T-Coma,on je dišao oko 11 ja sam dotad malo pospremila i tako. Ispostavilo se da je došao bez veze jer je netko samo prespojio žice od interneta a znamo ko u ovoj kući nevoli internet TATA,tu mi nešto SMRDI. Ali čini mi se da nikada nećemo saznat,ništa zato neke stvari jednostavno trebaju ostati zakopane.


Eto to jwe to od mene.
PoZz

Puffa,
Marinu,Filipu,Ary,Luki,Malovićki,Anuški,Pepy,Zapruđancima,I samo nekim utrinašima,Seleni.


Post je objavljen 02.01.2008. u 10:55 sati.