Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Strijelac u 2008.

Budući da su u 2007. godini strijelci morali napraviti izbor i donijeti neke odluke, u 2008. će se pokazati rezultati i koliko su njihove odluke bile uspješne.
U 2008. će se strijelci smiriti, biti čvrsto na zemlji i uglavnom uživati u svemu što im slijedeća godina donese.
Nemojte se iznenaditi ukoliko se napokon počnu isplaćivati sav trud i uloženo vrijeme, čak i u one stvari koje ste već odavno zaboravili. Svi problemi će za strijelce u 2008. biti prolazi.
Strijelci će biti čvrsti i uspjet će se suprotstaviti svemu lošem što im stane na put. Ponekad će im u tome pomoći dosadašnje životno iskustvo, a ponekad samo sreća.

Veoma povoljna godina na poslovnom i finansijskom planu. Jupiter u vašem prirodnom drugom polju novca, i u dobrim aspektima pobrinuće se da tokom cele godine budete novčano potkovani i mirno spavate. Imaćete puno više energije i ambicija nego što je to bio slučaj sa prošlom godinom. Određene okolnosti motivisaće vas da preuzmete veću odgovornost i podignete standard življenja.

Posao
Poslovne aktivnosti zahtevaju da brzo donosite nove odluke i po svemu sudeći prihvatite promene koje dolaze bez veće najave. Pred vama se može ukazati čitav niz srećnih okolnosti koje ćete vi sa malo truda pretvoriti u uspeh. Nemojte odustajati od zacrtanih ciljeva naročito u drugoj polovini godine. Povoljni periodi u kojima možete očekivati pozitivne promene su početak Februara, početak Septembra i kraj Novembra. U Martu ne bi trebali da započinjete nikakav veći posao ili da investirate novac u nešto. Povoljni periodi za veće novčane dobitke su početak oktobra i kraj novembra, tačnije izmedju 16 i 25 dana u pomenutom mesecu. Tokom leta imaćete povećane dažbine i troškove, pa bi trebali racionalnije da raspolažete sa novcem.

Ljubav
Usamljenost koju odavno osećate, bez obzira na to da li ste zaista bili sami ili ne, dostigla je svoj vrhunac. Utisak da nemožete pronaći srodnu dušu definitivno će biti srušen ove godine. Neko ko je podjednako odgovoran, ozbiljan, ali i spreman da vam bude veran pojaviće se u vašem životu već u Februaru. U početku to neće delovati kao romansa koja obećava, ali ćete kasnije uvideti da je ta osoba pravi izbor za vas. Tokom leta očekuju vas lepi trenutci pored voljene osobe, prepustite se zadovoljstvu i ukoliko budete u mogućnosti odputujte na more. Idealan period za takvo putovanje je izmedju 10 i 22 juna. Manju emotivnu krizu možete osetiti krajem godine, tačnije izmedju 5 i 16 Novembra. Potrudite se da ostanete dosledni ljubavi i verni partneru i počnite da razmišljate zrelije i ozbiljnije.

Zdravlje
Zdravstveno stanje biće vam dobro sve do Oktobra. Tada se mogu javiti manji problemi sa ledjima i reproduktivnim sistemom. Takodje bićete skloni upalnim procesima i virusnim oboljenjima. Uzimajte dovoljno vitamina i što više pešačite.

Ovaj horoskop mora da je pisao neki drugar Strelac, bre! wink
Tak optimistično... baš sam sretan, podiglo me sve ovo... smijeh Sve se poklopilo, ovaj početak Februara (MacBook) i Septembra (fax) mi baš super zvuče... A tek ovo o ljubavi... cerek he heee... Živi bili pa vidjeli! fino

Post je objavljen 02.01.2008. u 01:19 sati.