Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rettile

Marketing

[10,9,8,7,6,5,4,3,2,1] SRETNA OVA GODINAAA! :D (hug,hug,hug) e,ekipa,brijem da smo fulali! još 5 sekundi oood...SAD! [5,4,3,2,1] JEEEEEEEEEEEE! ;)

eto,još je jedna godina iza nas.. :) čini se kao da sam jučer bila kod jure gdje smo slavili 2007 i još uvijek ne vjerujem kolko se toga promjenilo,zapravo,ja sam se promjenila.. :) kad se sjetim kako sam tada imala samo 14 godina i bila sam užasno djetinjasta što se tiče problema,sama sam ih stvarali tamo gdje ih netrebam..plakala sam zbog svakakvih gluposti,a jedna mala okrutna riječ na meni bi ostavila velike posljedice..a sada,ojačala sam i moram priznat da je to možda i jedna od bitnijih stvari..jer,kad je netko jakog karaktera i zna se nositi sa svojim problemima,njemu je u životu mnogo lakše,pa osjetih to na svojoj koži..a takve se stvari ujedno odražavaju i na školu,prijateljstva,roditelje,pa čak i ljubav..no,ja sam još uvijek slaba na nju.. :D uglavnom,protekla je godina bila sasvim u redu,te ne žalim za niti jednu stvar koju sam učinila,dobro..ajde,ocjene su mogle biti bolje.. xD i sada je potpuno nova godina pred nama,i zapravo još nije ni prav počela,stoga,treba se potrudit i krenuti od početka sa smješkom na licu.. :D ima li ovo ikakvog smisla do sad?nemrem si predočiti.. :)

slavlje je prošlo naprosto prelijepo..proslavih u društvu ljudi koji mi svaki dan u školi čine sve ljepšim i ljepšim.. :D

i tako,još novosti..pa evo,preuredila sam napokon sobu,sva je u zelenom,izbacila sam krevet star već 30 godina,pa sad spavam na madracu.. hihihi,moram priznat,osjećam se super sad kad je to sve sređeno..onda je bila prenatrpana pa je to sve stvaralo nered u mojoj glavi.. :D sad je kul..

i zadnje što ću vam reć je da sam se šišnula..nemrem ja imat dugu kosu,jebeš to..puklo me dok sam sa bratićem gledala resident evil 4 brijem,da..i jako sam zadovoljna.. hihi :D

eto,to bi bilo to..uživajte,i želim vam od srca sve najbolje.. :D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 01.01.2008. u 21:32 sati.