Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fashionandmusicblog

Marketing

Perfume by...

Osim svojim glamuroznim poslovima, slavni se u poslijednje vrijeme sve češće "zabavljaju" i kreiranjem parfema. Pa, kao prave trendy girls, odlučile smo malo istražiti koji su parfemi bili naj naj ove godine i koji su to parfemi slavnih tek došli na tržište...

CAT DELUXE
Photobucket "Cat Deluxe" je popularni parfem "crne pantere" Naomi Campbel. Vjerojatno je nadimak te slavne manekenke bio razlog zašto se parfem baš tako zove i zašto elegantnu bočicu tog elegantnog parfema ukrašen pjegama divlje mačke. "Cat Deluxe" je na bazi vanilije, pačulija i mošuša. Mmm...

CAT DELUXE AT NIGHT by Naomi Campbell
Photobucket Polaskana velikim uspijehom njenog parfema "Cat Deluxe" , Naomi lansira "Cat Deluxe At Night". Savršen je za večernje izlaske elegantnih "mačkica". U srcu mirisa je cvijeće i egzotično voće, božur i ciklama. U bazi su pamuka, amber i drvene note. Uljepšajte noćni provod "Cat Deluxom At Night"!

"MIDNIGHT FANTASY" by Britney Spears
Photobucket Posrnula bivša pop - princeza Britney kreirala je mnoge parfeme, među njima i "Fantsy" ( 2005.) Novija verzija "Fantasya" je "Midnight Fantasy". Bočica nije više ružičasta kao kod "Fantasya", već ponoćno plava, a za pravi noćni dojam tu su Swarowsky kristali, koji se doimaju kao prave zvjezdice na ponoćnom nebu. Miris sadrži note crne višnje, šljive i egzotičnog Framboisea. U srcu su orhideja, frezija i iris.

"CHRISTINA AGUILERA" by Christina Aguilera
Photobucket "Zločesta" pop pjevačica Christina Aguilera nedavno je lansirala novi parfem koji je nazvala jednostavno svojim imenom. Nakon vrlo stylish izgleda bočice njenog parfema "Xpose" mogli smo i očekivati da će bočica novog parfema odlična. Crna čipka okrašena cvijećem daje ovom parfemu prije svega elegantni i misteriozni izgled. Parfem sadrži note jasmina, ribiza, božura, različitog voća, te sandalovine i vanilije.

"Intimately Beckham" ( for men & for women ) by David & Victoria Beckham
Photobucket Photobucket Slavni nogometaš i pjevačica iz grupe "Spice girls", David i Victoria Beckham, zajedno su kreirali parfem "Intimately Beckham", dostupan u muškoj i ženskoj verziji. Izgled bočica tih dvaju parfema bitno se ne razlikuje, osim po boji. Dok muška verzija donosi note muškatnog oraščića, ljubičice, pačulija, ambera i sandalovine, ženska verzija sadrži nježne note lotusa i ruže, te note vanilije, mošuša i sandalovine.

Post je objavljen 01.01.2008. u 20:44 sati.