Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thebestdamnblog

Marketing

TUGA I RADOST 2007. GODINE

Click here to get avatars like this!Click here to get avatars like this!Click here to get avatars like this!Click here to get avatars like this!
Ovaj post biti će posvećen 2007. godini i svemu što se događalo. Nedavno,16.10. poginuo je TOŠE PROESKI.Legendarni hrvatski pjevač koji je postigao veliku popularnost preko cijele Europe. Bio je poznat u Hrvatskoj,Makedoniji,Srbiji,Engleskoj,Mađarskoj...Da sad ne nabrajam. To je bila tragična vijest za cijeli svijet. Zato je u Makedoniji 17.10. bio proglašen DAN ŽALOSTI. Djeca nisu išla u školu, ali samo u Mađarskoj. To je tužna vijest. Idemo na nešto ljepše. U 2007. godini dosta se proslavila mlada pjevačica RIHANNA.Izdala je album Good Girl Gone Bad. Isto tako,Avril Lavigne je izdala svoj 4. čini mi se album The Best Damn Thing po kojemu je ovaj blog dobio naziv(thebetsdamnblog.blog.hr). U mom životu ove, zapravo PROŠLE godine se događalo svašta. Strašne,lijepe,čudne,zanimljive priče... Zato mi je na neki način žao što sam napustila 2007. godinu u kojoj sam imala toliko uspomena...Ne želim razmišljati o grdim, nego samo lijepe stvari. Posebno mi u oko upada LJUBAV.Ajme meni koliko toga lijepo ljubavnog i grdo ljubavnog mi se dogodilo! Nemam riječi...Ne mislim o tome sada jer nije pravo mjesto a niti vrijeme. Zadnji sati 2007. godine bili su mi zanimljivi. Ne mislim pričati o tome jer bi bilo svega i svačega nadrapala bi jednom rječju(LoL). Jako bih nadrapala.Bila sam kod frendice,spavala sam kod nje. U 11 smo išli van gledati petarde, koncert i kaj je najvažnije VATROMET!Išli smo tam iza željeznice da dobro vidimo vatromet i da se maknemo od petarda jer su mi spilile sve živce. Nakon vatrometa smo išli k njoj doma piti šampanjac. Makar mi to nije bila odlična ideja ja sam htjela ostati vani nije mi se dalo ići odmah doma. Ja bi tulumarila! I tak smo gledali nekakv film Svemoguća misija. Oko 2 smo išli spat. Ma kaj se trudim uopće,ha? Kaj to vas zanima? Vjerojatno niko nebu pročital ovaj post je rje duuuuuuugi...Smrc...Evo to je sve za 2007. godinu!!! Bila je 60%dobra i 40% grda! Sayanora 2007.!

NOVA 2008. GODINA-PUNO SREĆE ILI GROZOTE??
Click here to get avatars like this!Click here to get avatars like this!Click here to get avatars like this!
Započela je i 2008. godina. Nova godina puna...Puna...Čega? Pa valjda sreće...Nadam se...Hehe. Svima vama želim čestitati novu, uzbudljivu godinu. OSIM jednoj kozi. Hehehe. Ali sam joj već čestitalaheadbangburninmadpuknucubangbangbangbangbang. Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrburninmadburninmadburninmadburninmad ubit ću seeeeeeeeeeee. A nisam trebala. Potrošila sam pola kune na nju! Preveć trošim...Ona nije za to! Kravo ne želim ti sretnu Novu Godinu! Ona nije za tebe! Ma..... Neću dopustiti da mi ona pokvari i ovu godinu jer nemre sve je sređeno! Juuupi. Ona ne zna da ja samo njoj to govorim ali mora se znati. Derala sam se jučer najjače kaj sam mogla: ___ je pizda kakve nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I čula se jeka! Nadam se da je čula! Evo to je sve! Sve najbolje neka vam ova godina donese nove izazove, pustolovine, sreću u ljubavi, sreću u školi u prepisivanju ispita(LoL)! To je sve od mene ovo je prvi post na ovom blogu u 2008. godini! p000000000z

Post je objavljen 01.01.2008. u 18:19 sati.