Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsentwinsblog123

Marketing

Svestrane blizanke...

Image and video hosting by TinyPic
Nakon glume i produciranja filmova Mary-Kate i Ashley Olsen okušat će se i u modi

Blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen najmlađe su bogatašice u povijesti, prvi milijun dolara zaradile su kao desetogodišnjakinje. Televizijsku su karijeru započele sa devet mjeseci kad su nakon serije reklama dobile ulogu u popularnoj američkoj humorističnoj seriji »Puna kuća«. Nakon osam godina nastupanja u tom serijalu, sestre su otvorile producentsku kuću Dualstar te se posvetile snimanju i produciranju filmova namijenjenih izravno videotržištu. Iako se već prema naslovima njihovih uradaka kao što su »Avantura u New Yorku«, »Blizanke u Londonu« i »Ne reci nikada« da zaključiti da nije riječ o filmovima velike umjetničke kvalitete, te su blizanke stekle nevjerojatnu popularnost među mlađom populacijom. Proizvodnji filmova dodale su i vlastitu liniju odjeće za djevojčice, izdavačku kuću, proizvode lutke i razne ukrase, pa se njihovo poslovno carstvo danas procjenjuje na nekoliko milijardi dolara.
Iako su Mary-Kate i Ashley Olsen poznate od rođenja, za razliku od ostalih dječjih zvijezda proces odrastanja prošle su relativno bezbolno. Zadržale su »slatkasti« izgled koji ih je i proslavio, a skandali vezani uz drogu i razuzdani život nikada se nisu vezali uz njih. No bilo je optužbi da propagiraju anoreksični izgled.
Danas su uspješne mlade poslovne žene sa zvijezdom na šetalištu slavnih, koje upravo lansiraju modnu liniju Row. No kako im je već Image and video hosting by TinyPicpomalo počelo smetati da ih javnost uvijek doživljava u paru, odlučile su prihvaćati i samostalne uloge. Tako je Mary-Kate prihvatila ulogu u iznimno popularnoj seriji »Wedds«, što će biti njezino prvo važnije pojavljivanje bez Ashley. Sestre bi se zajedno trebale pojaviti u novom filmu o Jamesu Bondu, u kojem bi, prema najavama, mogao nastupiti i naš Goran Višnjić.

Post je objavljen 01.01.2008. u 18:17 sati.