Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessanabella1

Marketing

SVE O OLSENICAMA

Ashley Fuller Olsen je rođena u Sherman Oaksu, Kalifornija, 13.6.1986., na petak, 13. (). Sudbina joj je bila da bude glumica zajedno sa sestrom Mary-Kate. Ashley nema srednje ime. Fuller joj je majčino djevojačko prezime. Njezini roditelji, Jarnie i David su se rastali 1995.g. Ona i Mary-Kate su bratski blizanci i nisu toliko slični kako se čini.

Postala je zvijezda sa 9 mjeseci u seriji Puna Kuća (Full House). Sa sestrom Mary-Kate je igrala u seriji do 9. godine. Serija je ukinuta i ljudi su mislili da je to kraj njihovim karijerama. One su napravile svoj korak dalje 1995.g. u filmu "It Takes Two" i vratile se na TV u svojoj seriji "Two of a Kind". Imale su druge ideje. Mary Kate i Ashley su sa svojim odvjetnicima/menadžerima osnovali kompaniju nazvanu Dualstar. Od tada su snimile 13 filmova, napisale 169 knjiga, i imaju 5 TV serija.

Nadaju se napraviti puno više filmova. Ashleni hobiji su plesanje i igranje tenisa (). Ashley voli kupovati, ići u kina, slušati Nsync, navijati i Tae Bo. Blizanke imaju bolji ESP od normalne braće i sestara, što znači da mogu čitati misli jedna drugoj i osjećati bol od druge. Ali to može biti i veoma loše.

Post je objavljen 31.12.2007. u 19:51 sati.