Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

EKSKLUZIVNO!!! Dočekajte doček uz blog Dečka koji obečava!!!

Part 3:

Filmske preporuke za doček!

Superbad (2007) možda i najbolja (glupa) komedija ove godine! Reciklaža priče prvog nastavka Američke pite (tri luzera trebaju nešto poševiti prije nego li će na faks) na jako zabavan i gledljiv način. Mnoge fore su "up to date", urnebesni policajci, udaranje cure glavom, odbijanje pušenja jer je cura pijana, te hrpa drugih suludih i tipično američkih fora! Sasvim dovoljno za zabavu za cijelu ekipu, čak i ako ste pripiti.

Balls of Fury (2007) - ne nije riječ o odličnom sad ve zaboravljenom filiperu za PC, nego o još jednoj odličnoj komediji iz američke produkcije! Nekima će biti dovoljno samo da kažem da se radnja odvija oko ilegalonog turnira u stolnom tenisu, a nekima možda moram reći da je tu i odlični Christopher Walken, plačljivi muški seksualni robovi, prejebozovna Maggie Q kao Maggie Wong, jedna mrtva panda, igranje stolnog tenisa sa kutlačom, slijepi učitelj stolnog tenisa.... Valjda sam rekao dovoljno.


Kung Pow: Enter the Fist (2002) - i za kraj ako niste pogledali ovaj fenomenalni dub mashup Steve Oedekerka pripremite se za gušenje u smijehu.

Image Hosted by ImageShack.us



Svi filmovi su lako nabavljivi preko public torrenata pa miša u ruke i...




Post je objavljen 31.12.2007. u 16:39 sati.