Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljica-suza

Marketing

Godini je kraj...

Dosao je i taj dan, ovoj godini je kraj...
Dan kada se svi pocnemo vracati natrag, kad pocnemo sa analiziranjem protekle godine..
Sagledamo sve situacije,vracamo se u dane kada smo mislili da padamo, kada smo mislili da nema izlaza, suze smo u patnji lili..ali iz tih suza su nam se rodili lijepi dani, dani prepuni srece i veselja..Sjetimo se svih dozivljaja, svih gluposti koje smo radili, kako smo li se samo zabavljali...
Bilo nam je kako kad, bilo je losih dana, ali naravno i onih prelijepih obasjanih suncem i srecom..
Svi su ti dani vrijedni sjecanja...bili oni lijepi ili pak losi, jer na losima smo naucili..i obecali si da se nece ponoviti, oni su nas ojacali..
Tako i ja, sjecam se ja losih dana, ali ti ce mi dani ostati samo sjecanje, nista vise..u Novu cu krenuti sa osmijehom na licu dok se budem prisjecala svih onih sretnih dana i ljudi koji su mi ih omogucili..mojih najmilijih...
Zelja nemam, osim zdravlja i srece sebi i najmilijima..
Ne, necu se zamarati nepotrebnim zeljama...sve ce doci jednom kad bude vrijeme..ne zelim da se na kraju godine razocaram neostvarenim...Dok sam ja sretna i zdrava, kao i moji, ima nade..a sa nadom i svega drugoga, sve u svoje vrijeme rekli bi..
Ne zalim za nicime, i da mogu nebi nista mijenjala u protekloj godini..smijeh se naravno nikad ne pozeli promijeniti, a suze..bile su tu sa razlogom, nekad i ne..ali i one su mi pomogle u zivotu, one su me naucile necemu..i uvijek bi se iz rijeka suza digla jaca, i snaznija, pomogle su mi da shvatim puno stvari..one su izgradile ono moje ja..i zbog toga ne zalim sto ste krasile moje lice..
Ali naravno, smijeha je uvijek vise bilo...i to mi je drago...
Eh, ovo je moj zadnji postic u ovoj godini...
I ne preostaje mi nista drugo nego da vam zazelim sve najbolje u sljedecoj...Da mi budete zdravi, lijepi, sretni i veseli!!Da vam se sve zelje i zeljice ostvare, da vam patnje i muke nestanu..da vam svaki dan bude obasjan suncem i srecom!!dragi moji, SRETNA VAM NOVA GODINA!!!!

I da, lijepo mi se zabavite veceras!!
I pazite sto radite!!
naughty
click to comment


Post je objavljen 31.12.2007. u 01:52 sati.