Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

That's all folks!......PROSINAC


U prosincu sam predstavio nove singlove za Erica Beneta, Keyshiu Cole, Erykah Badu, Ashlee Simpson, a čuli ste među prvima i novi singl za Janet Jackson. Pjesma Feedback najavljuje njezin novi studijski album koji bi se u prodaji trebao pojaviti za dva mjeseca.
Recenzirao sam nove albume Mary J. Blige, Burial, Radiohead, Klaxonsa, Riharda Hawleya, Bright Eyes, Arcade Fire, LCD Soundsystem, Kate Nash i Ledisi.
Među ovim u-zadnji-čas recenzijama trebali su se naći i Jay-Z, M.I.A, Foo Fighters, Kings Of Leon, KT Tunstall, trebao sam vjerojatno spomenuti i još neke albume objavljene prošle godine (budući da neke jesam)........ no nekom drugom prilikom.

Kad pogledam 2007. u glazbenom smislu, sve što mogu reći da se ni ove godine nije pojavila pjesma koja bi zasjenila We Belong Together. I dalje to ostaje moj #1, najbolja pjesma koju sam ikad čuo. Novi album Mariah Carey u proljeće! Ovo je moja privatizacija prostora:-)

Hvala svima koji mi hvale blog, ali i onima koji ga pljuju i kritiziraju. To mi je dodatna motivacija. Uživajte u (dobroj) glazbi, želim vam svima sve najbolje u novoj godini. Sve ono što si sami želite zapravo! A mi se čujemo uskoro!

Post je objavljen 31.12.2007. u 00:10 sati.