Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

KOLOVOZ, RUJAN


U kolovozu sam premijerno predstavio novi singl Natali Dizdar, Naučila Sam Trik. Velik broj čitatelja na ovaj blog privukla je upravo ta pjesma. Kako mi je netko javio- google tražilica izbacivala je link na mom blogu, a pjesma je s tog linka downloadana čak 1740 puta!
Prvi put tada sam recenzirao i domaće singlove, a recenzirao sam i dva domaća albuma- Vanna je razočarala svojim albumom, saša Lozar napravio je razmjerno dobar pop album.
Predstavio sam nove singlove za Natashu Bedingfield, Beyonce, Nellyja, Nicole Scherzinger, Jordin Sparks, te premijerno dva nova singla. No One Alicie Keys koja još uvijek vlada svjetskim top listama, a sve do prošlog tjedna bila je i na prvom mjestu Billboardove liste singlova, te Gimme More Britney Spears s kojom se nakon 4 godine vratila na glazbenu scenu.
Kolovoz je bio i jedini mjesec u kojem nisam recenzirao ni jedan album, pa se odmah prebacujem na rujan u kojem sam ponovo pisao o seriji Grey's Anatomy, povodom početka nove sezone na našoj televiziji.
Predstavio sam i novi singl za Marka Ronsona, odličnu suradnju s Amy Winehouse u pjesmi Valerie, te nove singlove za Keyshiu Cole,Timbalanda, Amerie, a premijerno ste mogli čuti novi singl Leone Lewis, Bleeding Love, s kojim je do nedavno dominirala britanskom listom singlova, novi singl za Ashanti, novi singl za Mary J. Blige, te za Justina Timberlakea, duet s Beyonce u pjesmi Until The End Of Time. Pisao sam i o Video Music Awards, Emmy Awards, a recenzirao sam albume Keyshie Cole, Kanye Westa, 50 centa, Jamesa Blunta, Jill Scott i Jennifer Lopez.
U posebnom postu predstavio sam meni omiljene pjesme Jewel, Sarah McLachlan i Tori Amos.


Post je objavljen 30.12.2007. u 22:15 sati.