Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Nova godina..No Name

Hej ljudi!!
Evo ja da se javim i prije Nove godine,da vam poželim da se sutra ODLIČNO provedete!! Ne dajte da sam itko iznervira,budite u što boljem društvu i u Novu 2008. godinu uđite sretni i nasmijani!!
Pozz&velika pusaaaaaaaaaaaa

P.S. Evo neke vijesti što se tiče No Name-a..

CRNOGORSKE TELEVIZIJE PRIPREMILE BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM

Od muzike do humora

Crnogorske televizije uveliko pripremaju novogodišnji program, a čitaoci dodatka "Puls" imaju priliku da unaprijed saznaju neke zanimljivosti.


RTCG
U novogodišnjoj noći tradicionalno na Prvom programu biće prikazan igrani program pod nazivom "Mali novogodišnji problemi velikih prijatelja", po scenariju Miodraga Karadžića, u režiji Draška Đurovića. Glavni akteri ovog programa su Vanja Milačić i Mladen Nelević, a tu su još i Gordana Vukov, Slobodan Marunović, Danilo Čelebić, Dubravka Drakić, Ljubica Barać - Vujović, Ivona Čović, Momo Pićurić i Vojo Krivokapić. Što se tiče muzičkog programa RTCG je pripremila bogat sadržaj sa pjevačima pop i narodne scene. Tako će u najluđoj noći pjevati Andrijana Božović, No Name, Ognjan Radivojević, Jelena Kažanegra, Knez, Bojan Delić, Andrea Demirović, dok će u bloku rezervisanom za narodnu muziku nastupiti Haris Džinović, Merima Njegomir, Branka Šćepanović, Marinko Rokvić, Pljevaljski tamburaši i mnogi drugi.

IN
Televizija IN svoj novogodišnji program snimila je u kotorskoj diskoteci Maximus. Tako će u najluđoj noći publiku zabavljati Vlado Georgiev, Segej Ćetković, Ognjan Radivojević, Regina, Ana Stanić, Romana, No Name, Miki Perić, Saša Kovačević, Leo, Bojan Marović i mnogi drugiT Za humor je zadužena organizacija "The Books of Knjige" koja je na zanimljiv, duhovit način u svom specificnom stilu uradila neke od emisija IN televizije kao što su "Indigo", "Ja sam najjači(najslabiji)", "Robin Hood", "Gimnazijum" I ove godine IN TV obećava bogat filmski kao i dječji program, a voditelji programa su Lana Sekulić i Bane Žugić.



PRVI REZULTATI GLASANJA ZA "MONTEFON 2007"

Sergej najkompletnija muzička ličnost


Podgorica - Iako će se sedmi "Montefon" održati tek početkom februara, na adresu Udruženja estradnih umjetnika za prvih 19 dana glasanja stigao je veliki broj kupona.
- Ove godine kantautor Sergej Ćetković se u dogovoru sa direkcijom "Montefona" odrekao svih nagrada u korist prosperiteta mladih izvođača. Samim tim odlučili smo da mu ove godine dodijelimo specijalno priznanje i to za "Najkompletniju muzičku ličnost" - otkrio je "Vijestima" Bojan Bajramović, direktor Udruženja estradnih umjetnika.
Od 1. decembra otkako je glasanje u toku u okviru nominacije za pjevača godine najviše glasova putem kupona dobio je pobjednik Music Festivala Budva Stefan Filipović (31). Bojan Delić ima 25, Bojan Marović 17, dok je predstavnik Crne Gore na Eurosongu, Stevan Faddy dobio sedam glasova. U konkurenciji "Pjevačica godine" za sada je najbolja Milena Vučić (34), iza nje su Nina Žižić (19) i Anja Mašanović (4).
Za "Album godine" publika može da glasa za dva i to "DaČl ona zna" - Milene Vučić (26) i "Litar neba" Bojana Marovića (17).
Trenutno najviše glasova za spot godine od publike koja je glasala putem kupona ima grupa "Grim" za numeru "Dina" (21), slijede "Rijeka suza" Nine Žižić sa 21, "Moja djevojka" Ivana Čanovića sa 14, "Svoj i slobodan" Bata Vujoševića sa 11, "Zašto loša sudbina" Eda Abdovića sa šest i "Poljubac kao doručak" Vladane Vučinić sa dva glasa.
U konkurenciji "Grupa godine" publika je glasala za "No Name" (25), "Grim" (19), "Crveno i crno" (11) i "Dan poslije" (4), dok su za nagradu "Otkriće godine" do sada u kuponima glasani Anja Mašanović (29), Iva Kostić (21), Hildegard Milinović (19), Milena Vidaković (9) i Dado Đurović (6).
Danijel Alibabić autor pobjedničke kompozicije ovogodišnjih "Skala" dobio je najviše glasova u konkurenciji "Kompozitor godine" i to 19, četriri galasa manje ima Mirsad Serhatlić, dok je Slaven Knezović dobio samo četiri. U konkurenciji "Tekstopisac godine" za sada najviše glasova ima Momčilo Zeković (19), slijede ga Sanja Perić (13), Kaja (8) i Milan Perić (4), dok u onoj za aranžera publika je naviše glasala za Vladana Popovića Popa, inače producenta i aranžera kompletnog albuma Sergeja Ćetkovića. Tako je Vladan dobio 12 glasova, dok Senad Drešević ima 10, prošlogodišnji dobitnik ove nagrade Miha Radonjić sedam i Dejan Božović pet.
Publika je u protekloj godini, sudeći po trenutnim glasovima najviše voljela da sluša numere "Otvoreno" koju izvodi Bojan Delić i "Luče" Milene Vučić, pa su oni osvojili po 27 glasova u konkurenciji "Hit godine". U istoj konkurenciji numera "Strogo povjerljivo" Nine Žižić dobila je 21 glas, a balada "Boje jutra" Anje Mašanović devet glasova.
Na ovogodišnjem "Montefonu" biće dodijeljena i jedna nagrada iz oblasti izvorne muzike, a publika je do sada glasala za pobjednicu "Cetinje festa" Jadranku Barjaktarović (29), "Prijatelje" (18), Zdravka Đuranovića i Jelenu Boljević (12) i Šukriju Žutog Serhatlića (8).
Već sljedeće nedjelje biće objavljeni prvi preliminarni rezultati glasanja putem Promonte mreže, a glasanje će se nastaviti do kraja januara.





Post je objavljen 30.12.2007. u 21:40 sati.