Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naputuzanekuda

Marketing

Kad kap prelije casu

Ne znam sta misli devojka ta
kako je mogla biti tako zla
Necu da cujem za njega i nju
moju bivsu drugaricu!


Dodje mi da vristim. Izbacim sve iz sebe. Zbog jedne osobe. Osoba koja je na sva zvona hvalila njega i mene. Bila je sretna sto smo mi zajedno.

A ustvari, htjela je njega samo za sebe.

On je bio decko kakvog bi svaka cura pozeljela. Ja sam bila jedna od njih.

Dok smo bili zajedno, nabacivala mu se. Mada nisam shvacala nista ozbiljno
od toga. Ipak je ona moj frendica.

Prekinuli smo.

Mjesec dana nakon toga, sjedio je pored mene. Nije mi bilo lako. Htjela sam plakat, al sam suze suzdrzavala.

Ona mi je prisla, zagrlila me, i rekla: Daj nemoj se bedirati zbog njega, svi su ti decki takvi, naci ces ti sebi boljeg.

Samo sam se osmijehnula. I vidila je da mi nije lako. Cim je dosla vijest do nje da smo prekinuli, krenula je u akciju. Ispred mojih ociju nabacivala mu se, vrtila se oko njega. Nisam dizala prasinu, samo sam ih promatrala, morala sam shvatiti da je s nama gotovo.

Stalno mi se nabijala na nos, i unatoc mojoj tuzi, ona je to i dalje radila. Od mojih prijatelja cula je da jos uvijek patim za njim, i da mi nije lako, ali to ju nije diralo. Bar kao prijateljica mogla je izac van da ih ne vidim zajedno.


Drugarice, lazljivice, kako si mogla da budes s njim, kad si znala sto si mu dala, da nas rastavis.


Pjevala mu je pjesme tipa volim te ispred mojih ociju.
Kidala sam sve oko sebe sta sam imala. Zivci su mi bili na nuli.

Nedavno je on bio sa njenom prijateljicom. Ona ju je osamarila.
To sam vidjela svojim ocima, i samo sam se grohotom nasmijala. Bilo mi je toliko drago. Ona je pocela plakati kad je vidjela njih dvoje zajedno.

Htjela sam se dignuti i u facu joj reci: Sta je sad? Patis jelda? Prijateljica ti ga uzela? E pa pati! ... Ko te j***! Sad vidis kako je meni bilo!! Sve se vraca sve se placa!

Ali sam se suzdrzala. Mozda i nije to oke od mene sto cu reci, ali jako mi je drago sto je otisao s drugom. Nek i ona vidi sto je patnja! Najprije mene tjesi a onda ode k njemu.

Vi dok ovo citate, mozda mislite pa sta ima strasnog u svemu tome, svima se to dogadja, ali nadjite se u ovoj situaciji, i vjeruj te mi, nece vam biti lako.






Post je objavljen 30.12.2007. u 17:44 sati.