Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angry31

Marketing

WALKING AROUND,SOME THOUGHTS ON MY MIND, I SEARCH FOR PLACE WHERE I`LL BE FREE...

Budući da mi je Leon proslijedio štafetu odlučila sam ju i napisat, bolje i to nego moje filozofiranje i jadikovanje. I evo jednog ne depresivnog posta.
Nekima je možda teško izdvojit petero ljudi , ali meni nije jer samo se trebam sjetit tko je uvijek uz mene, tko mi upućuje riječi podrške kad sam tužna i neraspoložena, kad jednostavno razmišljam o biti mog života.

1. Petra
Poznajem ju od 7.razreda. Nismo se baš u početku družile, ali poslije smo se našle.
Ona je uvijek uz mene, kad mi je teško i nemam volje za životom ona me svojim riječima oraspoloži i nikada me ne ostavlja samu. S njom se i ludo zabavljam, možemo pričat o svemu i moje tajne nikad ne odaje. Ponekad se bezveze ljutim na nju, ali ona mi to ne zamjeri nikad i nije zlopamtilo. Stalno mi skida Tošine pjesme i nije joj to teško,savjetuje me oko bloga jer zna puno.O njoj mogu reći sve najbolje jer mi je velika podrška u mom životu.

2. Lucija
Žao mi je što smo se udaljile jer ne idemo u istu školu. Ona zna sve o meni i uvijek kad me nešto muči pošaljem joj SMS i ona mi iskreno kaže sve kaj me ide. Kad smo išle zajedno u razred kad sam joj nekaj loše napravila ona mi je u lice rekla kaj sam pogrešno učinila.
Ponekad me smetala njena iskrenost, ali shvatila sam da je lijepo imat ljude u životu koji ti nikad istinu neće prešutjet. Šta reć više o njoj od ovog.

3. Leon
Super mi je frend i zakon mi je kad mi prepričava Slagalicu strave. Obožava te filmove kao što ja obožavam Tošu, dobro skoro kao ja. Nasmije me kad sam u bedu.. Ponekad je lijenu pisanju postova pa ga gnjavim dok ne napiše novi…Njegovi postovi su uvijek ludi…i dizajn bloga sa slikom Slagalice strave. Radi dobre šaliće….Ma, dobar je on frend….i dobro mu ide informatika….i likovni…


4. Livia
Dijeli dobre savjete..kad se vidimo izgrli me i ponekad poljubi…..
Ne boji se pokazat osjećaje, iako je nikad nisam vidjela da plače…
Iako je mlađa od mene i većine nas, pametna je i zrelo razmišlja…
Uvijek me iznenadi nečim….Svestrana je…
Stigne sto obaveza obavljat…..


5. Matej
Ovaj moj izbor će mnoge iznenadit, ali uvrstila sam ga jer je zanimljiv, rijetka vrsta,nasmijava me svojim budalastim izjavama, pametan je, i uvijek će ti pomoći.Možda me ponekad živcira , ali vrline i ta neka dječja naivnost kod njega mi se sviđaju.


Ovo je moj izbor 5 meni naj prijatelja. Oni su spoj neke ludosti, iskrenosti, pažnje, pameti,duhovitosti…………


Post je objavljen 30.12.2007. u 17:01 sati.