Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noboyfriendnoproblems

Marketing

Jos jedno javljanje...!!!

Ovako ljudi ja sam se tek sada probudila, a vec sam zivcana!!!!!
Upravo sam se sijetila da je sutra Stara godina, i da se ja jos uvijek nisam odlucila di idem!!!! Imam dosta toga u ponudi: u Brezovicu, na Zumberak,
u Best na party, kod Alena, kod Maxica, u Dupin, u Anconu, Sisy mi je nesto za Kupu spomenula...
Ma neznam, svi su mi nesto rekli a nitko nista konkretno... Ma ostat cu doma spavat, kao kada sam imala 6 godina, a ne skoro pa 17!!!!
Juce sam bila od 7-10:20h bila u Nautici, sa Sanjom i Stelom, onda su se one odjednom pobrale, neznam zasto, pa sam ja ostala s Dopom, Meom, Stefom, Denijem...i ta ekipa!!! Oko pola 11 smo krenuli prema Dupinu, na putu smo sreli Karlu i Moniku... Monika se nasred ceste raspala prek leda, a jadna!!! Otisli smo do Dupina, i tamo je bilo skroz jadno... Bas van svih mojih ocekivanja. Pustale su se one cajke koje vise nitko ne slusa, npr. Nikotin, Grome moj...i tako tipa toga!!! Uzas!!! Bas sam se razocarala!!!
I jos secer na kraju glupi Borijan koji je izjavio da ne zeli da mu klub pune klinci, pa da bi kao trebali otic... Ali Rina ga je uspijela nagovorit da nas ovaj put ostavi, ali kao da iduci put necemo moc uci!!!!
Strrrrrrrrrrrrrraaaaaaasno!!!!
Joj a di cu danas??? Ma pojma nemam, kaj se zamaram uopce stim??!!!
Nejdem nikud, provest cu praznike kao Tonka, koja na polugodistu ima 6 jedinica, pa nesmije nigdje van... Ni za Novu niti ovako!!!! Jadna moja Toncica... Nis to bi bilo to za sada!!! Neznam sta da napisem vise!!!
Volim vas sve, a posebno svoje tri ljepote, Nicol, Sisy i Seku!!!! Volim vas curke!!!! Pozzzz


Post je objavljen 30.12.2007. u 11:04 sati.