Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unholyconffesions

Marketing

How to save a life

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

The Fray


toe pjesma koju u zadnje vrijeme jako često slušam. preedivna mi je.

obavještavam vas da nakon duuugog nagovaranja sam uspjela natoviti starce da me puste u marof. onak, pucam od sreće.. čini se da budem ipak imala superuberkulprefenomenastični doček nove. fino (kak volim ovog smajlija ^^)

ppl, užasno sam loše volje u zadnje vrijeme. neznam dal je to zbog svađe s frendom ili... lik mie bio naj frend. i ja sam njemu bila naj. bar sam do sad tak mislila. onak bili smo nerazdvojni. on je bio zaljubljen u jednu žensku, i to prek ušiju zaljubljen. a ženska je inače jako površna i umišljena. i onda je nonstop govorio o njoj i ja sam to slušala, iako me fakat bolio đon za nju. e, i sad je došlo vrieme da on sluša, al naravno da nije. on je reko da njega nie briga za moju ljubav i kao naše probleme. on je kao vidio mene da kolutam s očima dok je govorio o svojoj simpi. i tu sam pukla.. a neću trpit da mi neko uvaljava svoje priče a nemože začepit i saslušat tuđe. i ak imam dobro pamćenje, a imam, nisam ja bila ta koja je kolutala s očima..
i sad ne razgovaramo. vidim ga u gradu, i znam da on vidi mene, al se trudim ne gledati ga. aimee, al me boli oko srca kad ga vidim. ipak mie frend, i to ne bilo kakav, već naj frend. znam da i njemu nie lako..već mi je slao poruke preko msn-a, al sam ja tvrdoglavo magare i neću ih čitat. jbg, takva sam. a ful me boli oko srca... ko da će puknut svaki čas.. < / 3

So what would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.

Jimmy Eat World






Post je objavljen 29.12.2007. u 21:44 sati.