Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/houseoffreaks

Marketing

Biografija od Sophie Bush....

eej...samo jedna stvar prije toga....SReTaN BoziC i NoVa GoDinA svima!!!!!!!(sa zakasnjenjem...rolleyesnut)partysmijeh....lol...ajme jedva cekam Novu Godinu....smijehyes....ugl....da ne duljim...evo biografija od Sophie Bush....sretan....



SOPHIA ANNA BUSH rođena je 8.7.1982. u Pasadeni (California).Sophia nema brace ni sestara.Sa glumom započinje još u srednjoj školi. Titulom kraljice Pasadene koju je dobila na tom izboru ljepote,ubrzo je dodatno privukla pozornost na sebe i svoj talent. Prvu filmsku ulogu imala je u filmu 'Van Wilder' sa Ryanom Reynoldsom i Tarom Reid. Glumi i u filmovima 'The Hitcher', 'Supercross', 'John Tucker Must Die', 'Stay Alive'... Pojavila se u serijama ''Nip/Tuck'', ''Sabrina – Teenage Witch'', a Ashton Kutcher ju je ''ugostio'' i u svom Punk'd-u.
Trenutno živi u Wilmingtonu (North Carolina) zbog potreba snimanja serije One Tree Hill u kojoj tumači lik Brooke Davis. U slobodno vrijeme fotografira, čita i provodi vrijeme sa svojim prijateljima. Od kolege iz serije,Chada Michaela Murraya, razvela se nakon 5 mjeseci braka zbog njegove nevjere.

Zanimljivosti…
-Sophia obozava pse i ima ih 3
-njezina cimerica je Bevin iz Tree Hilla
-u slobodno vrijeme fotografira, čita i izlazi s prijateljima
-uvijek drži glavu gore i nije osvetoljubiva
-jos uvijek vjeruje u ljubav i brak
-mnogi je povezuju sa Jonom Fosterom

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 29.12.2007. u 20:51 sati.