Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeofonevoodoodoll

Marketing

nevjerojatna ovisnost

di mi je ovaj naslov pak pao na pamet?! ali, barem je bolji od svih ostalih koji mi padaju ovog trena na pamet. već kad smo kod naslova, naslov ima tu jednu ulogu. ugl. ja mislim da znate za knjigu " Sumrak " i ona dva nastavka ( " Mladi Mjesec " i " Pomrčina " ), trenutno čitam ovaj zadnji dio i pomalo postajem ovisna o toj knjizi. na dan pročitam barem 50 strana, a i Valentina me nazvala ovisnicom, makar i ona čita istu knjigu, ali je manje ovisna od mene. jučer smo saznale da će se snimati film i bile smo presretne, jer nismo znale kaj ćemo radit kad pročitamo knjigu. bit će nam dosadno ili ćemo ih pročitat još jednom. al' film neće bit uskoto gotov, još uvijek traže glumce ( ali dva glavna glumca su za sad već odabrana ).
gah..idem prijeć na neku drugu temu, ova mi već pomalo ide na živce. ugl. vratila sam se od bake. bila sam smo 4 dana kao što sam i rekla. tam mi čak nije ni bilo dosadno, a čak sam uspjela napisati dvije pjesme. provela sam tamo samo Božić, a tu u Zg-u ću provest New Year sa Valentinom i razmišljam da pozovem još moju Anu, al' ne znam dal će mi moji dat. možda i hoće, ipak vrijedi pitati. poslije New Year najvjerojatnije idem u Deutschland na nekih 5 dana prije nego što još počne 2. polugodište pakla.
ah..još 2 dana i 2008. godina. kad malo bolje razmislim, ova godina je, barem po meni bila čudnija nego ona prošla, 2006. okej..bilo je tu i dobrih strana ove godine. ljeto je bilo odlično, a i u mom životu sam prvi put doživjela bijeli Božić.
a opet bilo je i čudnih strana kao što su npr. Britney je poludila i naravno tužnih.. Toše je umro. nisam ga slušala, al' svejedno mi je bilo žao.
i ovo je izgleda zadnji post u ovoj godini. slijedeći će bit u 2008. čovječe..već.
ova godina mi je užasno brzo prošla, a izgleda da će takva bit i slijedeća. a ništa ljudi..želim vam sretnu novu 2008. godinu!!


Post je objavljen 29.12.2007. u 18:21 sati.