Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dozanarkoza

Marketing

Recimo zbogom dosadi

Najprije se moram zahvaliti angelu na komentaru. Znam da te Stineove knjige nisu baš nešto najbolje što se može naći na ovom svijetu. Pročitala sam negdje oko 30 njegovih knjiga i kada idem pročitati neku novu odmah znam tko je glavni krivac za neko ubojstvo. To može samo dokazati da već dobro znam njgov način pisanja ali i da sam pomalo opsjednuta tim knjigama. Zato sam sada odlučila smanjiti to čitanje i moram zahvaliti na postu kojeg ćeš, nadam se, objaviti.
Dakle, "ubijanje dosade" se može raditi i na druge načine. Npr. ja volim crtati. Nekad, kada se ozbiljnije uhvatim cratanja, potrošim i do tri sata na bacanje boje na papir. Ali se na kraju moj trud i isplati. Šetnje također imaju jednako djelovanje (šetnje po prirodi su više preporučljivije). Malo se rekreirate i uz to možete naučiti neke nove stvari (zanimljvo je to da na divlju svinju možete naići i po danu, a to, vjerujte mi, nije baš neki najugodniji susret).
Postoji mnogo načina kako se zabaviti. Tu možemo navesti i rolanje, vožnja na bicu, otići frendici ili frendu i tak... A kada vam je tako jako dosadno da ne znate kuda sa sobom, jednostavno otiđite spavati. Najvažnije od svega je da radite stvari koje vi volite.
Moja prva tema je završena. Za kraj vam želim puno dobre i zabavne zabave!!!

Post je objavljen 29.12.2007. u 11:10 sati.