Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/markonike

Marketing

samo za Đahu

Image Hosted by ImageShack.us


Generacije potrošača već gotovo cijelo stoljeće uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početaka proizvodnje 1911. godine, do danas, Kraš sustavno razvija proizvodnju sve tri grupe konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla i bombonskih proizvoda.
Dugogodišnja usmjerenost ka proizvodnji originalnih,visokokvalitetnih proizvoda i ispunjavanju želja i potreba potrošača osigurala su Krašu vodeću poziciju konditorskog proizvođača u regiji.
O Krašu najbolje govore njegovi brandovi poput Bajadere, Griotte deserta, Dorina čokolade, Životinjskog carstva, Domaćice, Napolitanki, Kiki i Bronhi bombona, te ostali proizvodi dobro poznati brojnim potrošačima.
Cjelokupna proizvodnja organizirana je u skladu sa svjetskim konditorskim standardima, pri čemu se ispunjavaju najstroži zahtjevi za postizanje visoke kvalitete.
Kraš danas posluje kao suvremena, tržišno orijentirana kompanija s godišnjom proizvodnjom koja premašuje količinu od 33.000 tona konditorskih proizvoda. Više od pola ukupne proizvodnje plasira se na domaće tržište , dok se ostatak uspješno izvozi na sva svjetska tržišta.
Razvojni planovi usmjereni su prema snažnoj izvoznoj orijentaciji, uz naglasak na jačanju vodeće pozicije na tržištima regije, na kojima Kraš već posluje putem vlastitih komercijalnih podružnica i MIRE - najveće tvornice keksa i vafla u Prijedoru.
Visoka očekivanja pri ostvarenju postavljenog cilja temelje se na bogatom iskustvu i visoko motiviranim ljudskim potencijalima, kreativno usmjerenim na razvoj kompanije. Poslovanje razvijamo uz primjenu etičkih načela i odgovornog odnosa prema sredinama u kojima posluju.

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 28.12.2007. u 22:46 sati.