Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/homopolitikus

Marketing

Markač u ''Božićnom lovu''

General Mladen Mrkač u kućnom pritvoru čeka početak suđenja za zločine protiv čovječnosti i za kršenje ratnog prava i običaja zbog ubojstava, bezobzirnog razaranja naselja i pljačke imovine srpskih civila. No to ga nije spriječilo da prekrši pravila kućnog pritvora. Prema tim pravilima on ne smije napuštati mjesto stanovanja, a ako ga napusti mora odmah biti priveden. No, ta pravila ga nisu spriječila da zajedno s ministrom Ivicom Kirinom i predsjednikom Hvidre Josipom Đakićem sudjeluje u ovogodišnjem, drugom po redu, ''Božićnom lovu'' koji se održavao na području Virovitičke Bilogore.
Markačev odvjetnik Mikuličić je kazao kako se osobno čuo s generalom Mladenom Markačem koji mu ''je potvrdio da je Božić proslavio u krugu obitelji'', a virovitička gradska uprava poslala je na adrese medijskih redakcija izvještaj popraćen fotografijama s drugog po redu Božićnog lova održanog na Bilogori. I sad se postavlja pitanje: TKO LAŽE?????????
Markač i ekipa koji tvrde da se fotografije snimljene prije tri godine, a to nam je svima teško povjerovati jer kad se usporede njihove slike otprije tri godine očito je da su ove novije! A još je veći apsurd što tvrde da su fotografije stare 3 godine, a ovo je bio drugi po redu ''Božićni lov''. Još je skandaloznija činjenica da je Markaču u lovu društvo pravio ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin koji bi, prema haškim pravilima, morao paziti da Markač bude u kućnom pritvoru do početka suđenja. Iako je Markač prekršio pravila kućnog pritvora još nije priveden, a ni ministar Kirin nije snosio nikakve posljedice, nego i dalje grije ministarsku fotelju! Sad nam jedino preostaje čekati da vidimo hoće li Haag ''nasjesti'' na priču o starim fotografijama i hoće li se Markač izvući...


Post je objavljen 28.12.2007. u 22:58 sati.