Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Turnir u Fortuni - Strahoninec kod Čakovca

12.siječnja.2008. U caffe baru "Fortuna" u Strahonincu kod Čakovca održat će se turnir i u parovima i pojedinačno. Prijave se primaju najkasnije na dan turnira do 14:00, a službeni početak zakazan je za 15:00. Kotizacija iznosi 100kn po paru, a za pojednačni dio 30kn po igraču.

Poželjno je , tko se još nije,da se javi meni (098 929 6886) ili Vasi (098 980 2635) pa najavi svoj dolazak. To će bitno pomoći kvaliteti organizacije turnira. Igrat će se po skupinama tako da svatko ima određen broj utakmica koje će sigurno odigrati, dok nakon toga slijedi četvrtfinale i borba za najbolje. Sam broj skupina je zasad neodređen jer uvelike ovisi o broju parova koji će se prijaviti, no skupine će biti organizirane sa po 4, maximalno 5 ekipa.

Zasad se procijenjuje oko 20tak parova što djelom po broju, a više po jačini parova ovaj turnir čini i jednim od najjačih na kojima sam tj ću prisustvovati.

Igrat će se na dva FA.BI. stola,a poneku partiju ćemo najvjerojatnije i snimiti.

Što se tiče nagrada one će najvjerojatnije izgledati(možda poneka manja promjena, ovisno o broju parova):
1.mjesto - 40% uplata + pehar
2.mjesto - 20% uplata + pehar
3.mjesto - 10% uplata + pehar
za 4.mjesto i ostale dobro ostvarene pozicije naći će se poneka utješna nagrada, a sličan princip nagrada će se vjerojatno preslikati i na turnir pojedinaca.

S vremenom ću ovaj post dopunjavati i ispravljati sitnice no kostur ostaje isti.

EDIT;;
nije na meni da nekome ko je voljan dovesti stol samo za jedan turnir velim ne, ali ako nije fabi onda ne, definitivno. turnir je takav da ce svatko imat svoju priliku - od 4 ili 5 parova u skupini svatko ce imat priliku borit se za 1 ili 2 mjesto koje vode u daljnje natjecanje. u tooj samoj ligi sigurno ce se igrat na dvije dobivene, a dal do 4 ii 5 to nije predmet raspravljanja, to ce bit odluka koja ipak ostaje na nama organizatorima i vremenu koje cemo misliti ustedjeti. dal ce ljudi biti sposobni ili ne nakon parova za jos turnir 1na1 to je druga prica. znam da nece bit iste kolicine energije kod svakoga, ali nazalost drugacije ne mozemo. i to ce odlucitati.najizdrzljiviji ce biti nagradjeni,, a i za sam turnir pojedinaca cemo prijave prmati tek kad zavrsi ligaski dio turnira parova. razlika u tom dodatnom jednom stolu mogla bi bit 1, max 2 sata kroz cijelu vecer...a za kojih 200, 300 kn (ako uopce mozemo dobit za tu lovu stol na 1vecer) mislim da s ne isplati..radje nek te novce dobe oni koji zasluze - oni najjaci.

odlucili smo samo izvlacenje srediti na nacin da se ne desi isto ko u gaj-u, tj. odrediti jakosne skupine. 3skupine; nositelje, dugu skupinu i trecu skupinu ovisno o broju parova definira se broj skupina 4, 5 ili 6, a tako i broj nositelja i broj parova u drugoj jakosnoj skupini. po skupini: 1nositelj, 1ili2 iz druge a ostali po redu iz trece skupine.
zasad sigurni nositelji su oni koji su u zadnje vrijeme osvojili nesto... sto se svodi na darjana i dominika, mene i romana, i sad pitanje - sta s onima koji su osvojili nesto a sad ne nastupaju u toj kombinaciji? ili onima cija osvajanja nisu tolko nedavna? npr. ako nastupe pero i matija bili bi nositelji jer su svugdje bili medju jacima, ili isto s sinisom i zeljkom koji imaju osvojen turnir. miso i vasa isto. ili decki iz slovenije koji su osvojili izolu. no kolko znam nece nijedni nastupati u istoj kombinaciji...staa s njima? jasno mi je neke koji jesu nastupali i u kombinacijama kojima ce biti u foruni stavit u onu drugu jakosnu skupiu..no treba definirat i nositelje...pa pomozite.


Post je objavljen 28.12.2007. u 16:18 sati.