Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laifgirl

Marketing

One Tree Hill

Chad Michael Murray- Lucas
Chad Michel Murray

IME I PREZIME: Chad Michael Murray
NADIMAK: The Chad, CMM i Mayhem
DATUM ROĐENJA: 24. kolovoz 1981.
MJESTO ROĐENJA: Buffalo, New York, SAD
- Omiljena narukvica- narukvica koju mu je poklonio otac.
-Njegova majka je napustila obitelj kad mu je bilo 10 godina.
-Ima četiri brata- Rexa, Nicka, Brandona i polubrata Tylera te sestru Shanon.
- Da nije glumac bio bi pedijatar.
-Bio je oženjen kolegicom iz serije ˝Tree Hill˝, Sophijom Bush, a onda je u seriju došla nova djevojka, Kenzie Dalton, u koju se zaljubio na prvi pogled.Ona ima samo 18 godina.

James Lafferty- Nathan

James Lafferty

JAMES LAFFERTY rođen je 25.07.1985. u gradu Hemetu (California). Još kao dijete počeo se iz hobija baviti glumom. U srednjoj školi Hemet se aktivno bavio košarkom u školskom timu Bulldogs i bio je vrlo uspješan. Bio je proglašen najboljim igračem prvenstva srednjih škola, no zov glume ipak je bio prejak. Svoju prvu ulogu ostvario je sa 7 godina, a prvu glumačku nagradu dobio je tri godine poslije. Njegova prva zapaženija uloga bila je u seriji ''Emeril'', a pojavio se i u serijama ''Once and Again'' (Opet iznova), ''Boston public'' (Školske tajne),te u košarkaškom filmu ''A Season On The Brink'' gdje je uspio pokazati svoje sposobnosti. Glumio je i u filmu ''Boys On The Run''. Iako je popularan, još uvijek živi s majkom i starijim bratom u rodnom gradu Hemetu. No zbog snimanja serije One Tree Hill većinu godine provede u Wilmingtonu. Košarka je i dalje njegova velika ljubav i često je igra sa svojim prijateljima, među kojima je i Ashton Kutcher.Iako je visok 190 cm, frendovi su mu dali nadimak Baby James.

Bethany Joy Lenz- Haley

bethany joy lenz


IME I PREZIME: Bethany Joy Lenz
NADIMAK: Joie, Joy, Joypiter
DATUM ROĐENJA: 2.travnja 1981.
MJESTO ROĐENJA: Hollywood, SAD
LJUBAV: Prije dvije godine udala se za Michaela Galeottija, pjevača i glumca.



Hilarie Burton- Peyton


Hilarie Burton

IME:Hilarie Ross Burton
NADIMAK: H-Bomb
DATUM ROĐENJA: 1.srpnja 1982.
MJESTO ROĐENJA: Virginia, SAD
LJUBAV: Prije tri godine udala se za asistenta i redatelja serije ˝One Tree Hilla˝, Iana Prangea.


Sophia Bush- Brook


Sophia Bush
SOPHIA BUSH rođena je 8.7.1982. u Pasadeni (California). Sa glumom zapošinje još u srednjoj školi. Titulom kraljice Pasadene koju je dobila na tom izboru ljepote,ubrzo je dodatno privukla pozornost na sebe i svoj talent. Prvu filmsku ulogu imala je u filmu 'Van Wilder' sa Ryanom Reynoldsom i Tarom Reid. Glumi i u filmovima 'The Hitcher', 'Supercross', 'John Tucker Must Die', 'Stay Alive'... Pojavila se u serijama ''Nip/Tuck'', ''Sabrina – Teenage Witch'', a Ashton Kutcher ju je ''ugostio'' i u svom Punk'd-u.


Post je objavljen 28.12.2007. u 11:38 sati.