Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lijepauspomena

Marketing

ALL I WANT FOR CHRISTMAS AND NEW YEAR IS YOU...

A jooj...evo i mene..da napokon nešto pametno napišem (heh).. I tako napokon ti dugo očekivani praznici..fala bogu!!Vani je svee bijelo..dođe mi da se odma bacim na neku vrpicu..! A i često to radim!
Svaki se dan negdje lunja...malo kod jedne pa kod druge...nema me po cijele dane doma...slobodaaaa!!! evo jučer sam ciijeeli dan bila kod Maje.. spremale smo njezinu sobu i tako....pa onda kod mene pa onda van...tak i danas Tena kod mene cijeli dan...zajeb se i tako....pa došla Hana pa smo išle do Maje pa van...a danas je bilo za umrijet...a joooooj!!!!! Najbolja je bila Maja....naša mala smotanka..pa ona gdje god je stala odma je pala...eeeee...to ste trebali vidjeti....a jaaa.....mene Vlatka bacala gdje god bi stigla!! aaa i ona je bome letila....heeh..išle malo do šk (bivše) pit..heeh...i takoc... Ovi su praznici dobro došli svima nama! Svugdje je optimizam u zraku!

A sad sutra idemo u OS...kupiti si neke krpce za novu...a jooj....jedva ćekam i taj ponedjeljak...jeeeee..heh..a valjda će biti dobro..a trebalo bi..heh..ajde pozzzz...
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.12.2007. u 22:41 sati.