,kekkeigenkai.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kekkeigenkai

Marketing

Yamato

Yamato Yamato je u početku bio uključen u Team 7 (Sa Sai- em kao zamjenom za Sasuke- a) kao Kakashi- jeva zamjena, ali s vremenom je postao gotovo stalni čalan tima. Mada je 'Yamato' ime koje mu je dano u svrhu vođenja Team- a 7, čini se da ga više voli od svog pravog imena, Tenzou.
Yamato
Dok je bio dijete oteo ga je Orochimaru i ubrizgao u njega DNA Shodai- a (prvog Hokage-a) u namjeri da oživi sposobnosti Prvoga. Orochimaru je bio prisiljen napustiti Yamato- a prije nego li je uspio završiti istragu, te nije znao da je Yamato preživio eksperiment i uspio osposobiti Mokuton tehniku Prvog Hokage- a. S tom sposobnošću može kombinirati elemntarnu chakru na bazi vode i zemlje te stvarati drveće koje koristi u razne svrhe, poput stvaranja drvenih kopija samoga sebe ili stvaranja drvenih barjera.
Sposoban je nadjačati utjecaj Kyuubi- a (Demonaska Lisica) na Naruto- a, što je bio primarni razlog što je izabran za zamjenskog vođu Team- a 7.
Yamato
On je član ANBU- a, te obično pokazuje svoju mirnu stoičku staranu, no mnogo je opušteniji kada nije na dužnosti te mu nije strano korištenje Mokuton tehnike za stvaranje reznih udobnosti, poput kuća 'za kampiranje'.
Yamato je imao priliku susresti svog ‘stvoritelja’, Orochimaru- a, na mostu u Kusa no Kuni ('Grass Country' - 'Zemlja Trave'). Kada su se Orochimaru i Kabuto pojavili u namjeri da ube Sasori- a, Yamto i njegov tim su dobili priliku da se suoče s njim. Kada je Naruto poprimio svoju repatu Kyuubi formu (četiri repa), Yamato je iskoristio sposobnost Shodai- a, te uspio smiriti Naruto- v pobješnjeli um i vratiti ga u normalu. Njegov je tim tada nastavio slijediti Orochimaru- a, zahvaljujuči sjemenju kojeg je ranije ubacio u Sai- evu hranu. Iako su uspješno pratili Orochimaru- a i pronašli Sasuke- a, susret nije dugo trajao.
Yamato
Nakon toga, Yamto i njegov tim su se vratili u Konoha- u gdje im je Tsunade dala novu misiju kako bi izgradili dinamiku tima. Nakon misije Yamato je asistirao Kakashi- ju u Naruto- vom novom terening režimu. Upravljanjem svojih Kyuubi moći, Naruto je putem Tajuu Kage Bunshin tehnike uspio znatno ubrzati trening. A Yamato ga je, uz pomoć svog Vodenog, Zemljanog i Drvenog elementarnog stila, uspio naučiti kako da razvi vlastiti jedinstveni elementarni jutsu.

Ime 'Yamato' je drevni naziv za Japan. Zanimljivo je da Yamato nosi zaštitnik za glavu kakav je nosio i Nidaime (Drugi Hokage).
Jedna je od njegovih zanimljivih citata: 'Preferiram interakciju s ljudima na ljubazan način... ali i posve sam spreman terorom ustvrditi svoju dominaciju.'

Yamato


Sai

SaiSai se priključio Team- u 7 kao Sasuke- ova zamjena. Kao član Root- a, treniran je da potisne svoje emocije kako bi u misijama bio objektivan. Taj nedostatak osobnosti uzrok je njegovom teškom uklapanju u Tema 7, buduć da je vrijeđao druge ljude u nastojanju da bude društven. Nakon što je više vremena proveo sa svojim timom, počeo je cjeniti veze, osobito vezu između Naruto- a i Sasuke- a. Čakajući da sam iskusi vezu s drugom osobom, pokušao je stvoriti što je više veza moguće, te je uporno ljudima davao nadimke. No njegova navika da ljude oslovljava onakvima kakve ih vidi (''debeo'', ''ružna'') nije bila pretjerano uspješna, stoga je počeo govoriti suprotnost, baš kao što je Ino zvao ''prelijepom''.
Sai
Sai je talentirani umjetnik, te tvrdi da je naslikao desetke tisuća slika. No unatoč tome, niti jednom svom radu nije dao naslov, budući da je to ‘nus-pojava’ njegovog nedostatka emocija. Njegove crtaće sposobnosti izvor su i njegovih jutsu- a; sposoban je oživiti sve što nacrta u scroll- u koji nosi sa sobom. Te tvorevine variraju od ptica na kojima može letjeti, preko stvorenja slična lavovima koje koristi za napad do kopija samoga sebe. Riječi koje zapiše u scroll može transformirati u majušne životinje koje traže svoju metu i pri povratku se transformiraju natrag u riječi, te tako Sai- u omogućuju diskretnu komunikaciju.
Sai
Baš kao i dugi članovi Root- a, Sai je bio siroče koje je uzeto i modelirano prema idealima Root- a, te je tako postao bezosjećajni, vrhunski istrenirani sroj za ubijanje. U ranijim godinama svog života sprijateljio se s još jednim Root siročetom, te je na njega gledao kao na svog brata. Buduć da je bio talentirani slikar, oslikavao je jednu knjigu koja je s jedna strane prikazivala njegov životni put, a s druge strane životni put njegova 'brata'. Kako je vrijeme prolazilo njegov je 'brat' umro zbog bolesti, a Sai se emocionalno posve otrgnuo od svijeta. Tokom tog vremena otišao je na mnoge vrlo riskantne misije, a Danzou (osnivač Root- a) je bio impresioniran njegovim sposobnostima i proglasio ga najjačim u njegovoj generaciji.
Sai
Ipak, uz Tema 7, Sai je, osobito impresioniran Naruto- vom i Sasuke- ovom vezom, uspio ponovo oživiti svoje emocije.
'Sai' nije njegovao pravo ime, nego ime koje mu je dao Danzou, a može značiti: ekstrem, genij, zajam, nosorog, suradnik, oružje, sin, pupak, slom, divan. Njegovo pravo ime nije poznato.
SAI

Prijevod & Text: Jashin
Dizajn & Slike: Suna

- U sljedećem postu (01.01.08): Happy New Year!

Post je objavljen 27.12.2007. u 00:00 sati.