Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/youaremystar

Marketing

Ovaj post posvećujem prijateljima,onim malo boljim i onim malo manje dobrim

Mislim da naslov govori sve....yesovaj post dakle posvećujem prijateljima!!
Dakle pisat ću o nekim ljudima! Ti neki ljudi su moji prijatelji.Shvatila sam da bi mi bez njih život bio dosadan,jadan....bla-bla....da ne duljimo...imam puno frendova i frendica,ali nisu svi tako THE BEST! Pa da počnem....
(samo da znate ovaj tu redosljed nema nikakve veze s onim koji mi je bolji)

Ivona-Ivona je super frendica!Sve joj možeš reć. Uvijek ti pomaže....kaj got ti treba,ona je uvijek tu za tebe! Ma THE BEST! Ona mi je best frendica! Ziher je zakon!Ponekad ima svoje mušice,al ko nema!Ne zamjeram joj to!Šta da još kažem!Clever girl,nije štreberica,iako svi to misle! Voli čitat,smijat se,uvijek je vedra,voli bit sređena,pa je ja koji put zaj***vam zbog toga,sorry Ivona! Mislim da sam i ja njoj best frendica,il sam bila....bo??uglavnom sve pet!!! Svake pohvale Ivona!I hvala ti za sve šta si činila za mene,sve šta činiš za mene i sve šta ćeš još učinit za mene!!!!

Antonija-Antonija.....prava Dinamovka!!!
Hehe....navija za Dinamo!! Best frendica,kao i ivona!Ma sve super!Pomaže ti kaj got ti treba!Voli se smijat,voli Connect i sve šta vole mladi!
Prije par tjedana smo se posvađale,ali sad je sve ok.I njoj sam bila naj frendica,nadam se da sam još...ma sve super!!Hvala Antonija za sve!!!I ziher si dobra frendica!

Tina-Tina....mala luda za jednim dečkom...aha....ziher ga voli i bojim se da ju on ne povrijedi....Tina čuvaj se!Šta još reć o njoj?Sve super!Voli se smijat,izlazit....voli zajebavat hankiju....to joj je najveća vrlina....voli brbljat....pogotovo pod povijesti i zemljopisom!Best frendica,ko i Ivona i Antonija!Pomaže mi....uvijek je bez dlake na jeziku....ta svima odgovara....i zato je zakoooon!!!!!Ma Tina ti si ono=The best!

Ian-o njemu bi mogla pisat svašta....naj,naj,naj,naj, frend na svijetu!Stvarno dobar frend!Frend kakvog bi svako mogo smao poželjet.....obožava zajebavat ljude....voli ljeto...i Crikvu...da,da....ma lik je zakon,al ono ziher...ma the best! On mi je jedini frend koji mekuži(mislim od muškog roda).Nema curu. Uvijek je za akciju! Zajebava sve oko sebe....hehe....ma sve super!!!!Napravi kaj got ti trba!Nije neki ljenavac...voli nogomet!Ma voli on dosta toga!Mrzim kad mi laže!!!I to je to...hvala Ian za sve šta radiš sa mene...ziher si frend za +1000000!

Stjepan-Stjepan mi je ok frend....voli se zajebavat!Smiješan je...radi idiota iz sebe kad got stigne! Ma lud čovjek,kažem ja!Al zakon je on,pomogne ti,uvijek....i to je to!!Ma super je on!

Ana-ponekad je ono THE BESt,a ponekad je groznba....poznam je dugooooo,i pre dugo....voli se zajebavat....voli Dražena....ma sve u svemu ok osoba!

Viktoria-Viky je zakon! Moja bivša naj frendica! Sad mi je opet ok!Voli jednog dečka...ne voli školu,a ponajmanje matišu....živi za praznike!Ma ok mi je ona!!!

Ana-Maria-super cura! Nemaš kaj,uvijek ti pomogne!!Nisam je dugo vidla...luda je za jednim tipom,al ne mari on za nju....a jadna!Ma super je ona!

Pisala bi ja o još nekim frendovima,ali nemam vremena....ma sve svoje frendove ja jako volim!!!Neke manje neke više!!!!I ovim putem ih sve pozdravljam!!!!!POzzzzdrav svima!!!!mahmah

P.S.Sretan Božić(kasnim)!!
Sretna nova godina!Uživajte,cugajte,pucajte petarde....ma sve najbolje!!!!
By:Petrich@

Post je objavljen 27.12.2007. u 17:25 sati.