Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noboyfriendnoproblems

Marketing

Evo me natrag!!!

Evo mene natrag!!! Nije mi se nista desilo, ziva sam!!!
Internet mi je nesto stekao, pa...
Ovako ljudi ja vam nemam bas nest puno i zanimljivo za ispricat!!!
Na Bozic sam isla k baki i dedi na rucak na Malesnicu!!! Otisla sam sa svojom ljepotom Nicol na kavu, i ona me nagovorila da ostanem spavat na malesnici kako bi navece mogla s njom i njenim burazom van!!!
Sto sam ja i napravila!!! Dogovorila sam se sa starom i ostala!!!!
Navece smo otisli u tamo jedan birc " Diablo", tako se zove, tamo smo se zajebavali i polako krenuli s cugom!!!
Zatim je dosao Bruno ( od nikynog buraza frend ) s autom i otisli smo u Boogaloo na Chrismas Funky Party... Bilo je PREEEEJEEEBEEENOOOO!
Popila sam solo litru cistog bijelog vina, i malo jusvotke!!!
Barila sam se s tim Brunom!!!! Hihihihihihih Tamo su bili i ovi moji iz kvarta, ali starija ekipa: Brico, Kustura, Sinisa... I ovi iz mog razreda: Mihalinec, Kristofec, Burzic, stariji Seljo i da bile su Anita Dujmovic i Alma Cacan isto iz mog kvarta, ali ko njih jebe!!!!


Dosla sam doma u 5h ujutro, Bruno me vozio doma!!!!
Danas sam bila s Idom na kavi, bas smo se ispricale!!!!
Trebala bi danas na kavu s Nikolom Halugom ( to je buraz od mog frenda koji ide samnom u razred ), i on se nesto zanima za mene!!!! A Bruni sam rekla da ne ocekuje nis puno, da se mozemo barit kada se vidimo i sve to ali da mi se neda ic svaki dan na kavu i zvat ga... I kako to vec ide!!! Jednostavno nisam ja za tak nesto ozbiljno!!!! Mislim mozda bi i mogla biti kada bi mi do te osobe bilo ful stalo, kao sto mi je do nedavno do jedne i bilo!!!!
Ali sada ozbiljno, najozbiljnije, i s tim je gotovo!!! Sada mi se stvarno neda vise jebat u mozak radi gluposti!!!! Bilo pa proslo, idemo dalje!!!!
Brzo ce to meni otic iz glave, jer koliko vidim vec sam se vratila u formu i opet sam ona stara... Znate onu: "Decki su kao slatkisi, otvoris ih, malo ih probas i onda ih bacis!" - e to je moja izreka koje sam se prije drzala, i pocela sam opet!!! Probala sam biti dobra, ali nejde mi... Pogotovo sada kada sam se razocarala... Nema tog Boga koji ce me natjerat da se opet zaljubim ili da mi do nekog bude stalo!!! Mozda jednog dana opet bude, ali sada... Neznam bas, nevjerujem da bi sad u tome uspijela!!!


A sta ima kod vas??? Vidim falila sam vam dok vam nisam pisala???
Ja znam da svi vi mene jako volite, i ja vas sve volim!!!!
Javit cu se kasnije opet!!! Kissach svima!!!


Post je objavljen 27.12.2007. u 16:36 sati.