Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

Bojno polje Istra

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dragi svi,

nakon što se oporavite od blagdana, tamo negdje treći dan od Nove godine povoljno je vrijeme za povratak u normalu i za prvu novogodišnju dozu domaćeg SF-a. Neka početak bude žestok, pa zato najavljujem te objavljujem:

u srijedu, 2. siječnja na 250 prodajnih mjesta diljem Istre i Kvarnera, na kioscima, u trafikama, u supermarketima i svugdje drugdje gdje se prodaje Glas Istre, u prodaju se pušta roman Danila Brozovića BOJNO POLJE ISTRA u izdanju Naklade ZORO. Povijesni je to događaj, jer je BOJNO POLJE ISTRA domaći SF-roman s najvećom početnom nakladom svih vremena, a nadamo se da će tako postati i najprodavaniji te najčitaniji domaći SF roman svih vremena. Potražite roman BOJNO POLJE ISTRA na istarskim i riječkim kioscima po cijeni od svega 39 kuna!

S backgroundom pisca izvrsnih i nagrađivanih cyberpunk priča, Brozović se ovaj put predstavlja cyberpunk romanom čija se radnja događa pedesetak godina u budućnosti, u ozračju RATA ZA OTCJEPLJENJE ISTRE OD HRVATSKE.

S veseljem vam najavljujemo promotivnu turneju s čak tri predstavljanja romana BOJNO POLJE ISTRA, i to:

PAZIN - četvrtak, 3. siječnja 2008. u 18 sati u maloj koncertnoj dvorani Spomen doma; sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, politolog Emil Soldatić, nakladnik Zoran Filipović

RIJEKA - petak, 4. siječnja 2008. u 12 sati u MMC-u Školjić (Centar za tehničku kulturu, adresa Školjić 6); sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, kulturolog Ernie Gigante Dešković, nakladnik Zoran Filipović

PULA - petak, 4. siječnja 2008. u 21 sat u cafe-baru P-14 (Preradovićeva 14); sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović.

Svi ste pozvani!

Na kioscima u Istri i Rijeci knjiga će biti u prodaji dva tjedna, tek nakon toga počinje distribucija za ostatak Hrvatske.

Bit ću zahvalan svima koji ovu informaciju prenesu gdjegod mogu.



Post je objavljen 27.12.2007. u 14:39 sati.